Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Manichiura în vogă

Publicat 14:30 | 15 dec. 2011 // Elldorscop, Radar, Stil // 4.111 vizualizări

Unele femei ar putea fi dezamăgite: lacul de unghii mat este considerat vedeta acestui sezon, în culori închise şi asortate vestimentaţiei.

Tonul l-a dat „Chanel”, în primăvara anului 2011, când şi-a lansat colecţia de lacuri „Rouge Allure Velvet”. Tendinţa a fost preluată de alte branduri şi oja de unghii mată a împins pe planul doi lacurile lucioase, sidefate sau cu sclipici.

Actualele lacuri de unghii mate au textura consistentă şi pot fi aplicate doar într-un singur strat, care se usucă rapid, asigură producătorii. Vedetelor le-a plăcut noutatea, vezi pozele.

Roşul mat, vedeta iernii trecute, aplicat pe unghii uşor rotunjite şi nu prea lungi, a rămas în vogă. Prin urmare, poate fi alegerea celor care nu concep să-şi vopsească unghiile în negru, maro, albastru, verde sau violet.

Încă o noutate în materie de manichiură care-şi face tot mai multe adepte: lacurile cu efect vizual de suprafaţă crăpată (vernis craquelés). A apărut în colecţiile din toamna anului 2001 ale „Caroline Charles”, “Maria Granchvogel”, “Rebecchi” ş.a.

Iată ce lac „fisurat” a ales interpreta şi actriţa americană Selena Gomez:

 

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!