Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Pălării, căciuli, berete, chipiuri şi fesuri 2012

Publicat 13:21 | 10 dec. 2011 // Elldorscop, Radar, Stil // 4.042 vizualizări

Pălării, şepci, berete, căciuliţe tricotate şi căciuli din blană – de toate găseşti în colecţiile iernii 2012. Pe lângă faptul că te protejează de frig, aceste accesorii întregesc o ţinută de iarnă, conferindu-i un aspect stilat.

Revelaţia şi vedeta sezonului este pălăria din fetru, cu boruri largi – instantaneu te transformă într-o femeie elegantă, misterioasă şi fermecătoare. Este un accesoriu de lux, pretenţios, dar pentru a o purta nu e nevoie să aştepţi o ocazie specială. Alege-ţi modelul şi culoarea potrivită şi… înviorează strada!

Pălăriile cu boruri largi le sunt recomandate în acest sezon şi bărbaţilor, care le pot asorta la paltoane şi costume în stilul anilor 30 sau la scurte din catifea, pentru a obţine o imagine de „gangster elegant”.

Femeile pot purta pălăriile moi, cu boruri largi şi întoarse în stilul anilor ’70 cu pantaloni evazaţi, bluze largi şi papioane – sugestie din colecţiile Christian Dior, Rocsanda Ilincic şi Tommy Hilfiger.

Pălăriile stil cowboy cu boruri drepte pot fi purtate cu fustă-creion, haină de blană şi cizme lungi – recomandă Gucci şi Ferragamo.

Sunt populare în iarna 2012 şi pălăriile în stil clasic Fedora – un accesoriu aproape universal, care poate fi purtat şi cu haine elegante, şi cu haine fanteziste. Designerii recomandă ca aceste pălării să acopere cât mai mult fruntea, pentru o imagine şic şi plină de mister. Le purtăm cu un costum (cu pantaloni) şi palton în stil clasic sau le asortăm la scurtă şi botine.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!