Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Victor Guzun, ambasadorul care ne colindă (audio-video)

Publicat 17:08 | 24 Dec 2011 // Politică, Republica Moldova, RM-UE // 2,846 vizualizări


Victor Guzun, ambasadorul Republicii Moldova în Estonia, a găsit o modalitate inedită (dacă ținem cont de statutul său) să ne felicite cu prilejul Sfintelor Sărbători.

Pe blogul său (guzun.md), Victor Guzun a postat “un colind-felicitare pentru oameni buni” interpretat de domnia sa și le-a dorit tuturor să aibă parte doar de gânduri, fapte și împliniri senine în 2012.

Victor Guzun are diplomă de studii în domeniul Relații Economice Internaționale și a absolvit școala diplomatică din Estonia. De asemenea, Victor Guzun a fost bursier în Finlanda.

Cu siguranță ne-am integra mult mai ușor în Uniunea Europeană dacă toți reprezentanții Republicii Moldova în UE ar avea un asemenea nivel avansat și profesionist și, în afară de aceasta, nu le-ar lipsi romantismul, modestia și bunul simț.

Ana Moraru
Elldor.Info

5 Comentarii

 1. Silvia says:

  Domnule Ambasador,
  sa aveti sarbatori frumoase, cu pace si bucurie, un an 2012 rodnic, cu sanatate si succes.
  M-a emotionat sa aud acest colind in interpretarea atit de reusita a unui ambasador al Republicii Moldova.

 2. Maria says:

  Celui care citeste acest mesaj ii urez numai bine , un Craciun senin si fericit alaturi de prieteni si familie sau oricine altcineva … Viata este o cauza mareata si ar trebui traita in cel mai bun fel , pentru ca este alcatuita din mii de culori si fatete … sa traim la maximum si fara ranchiuna intrucat lumea intreaga este plina de iubire.Felicitari inca o data si multe bucurii,Victore.
  Modestia este cununa ta.:)
  Maria

 3. La multi ani! Domnule Ambasador!

 4. Silvia Gorohovsky says:

  Santem foarte mandri ca avem printre moldoveni astfel de personalitati cu calitati remarcabile.Multumim foarte mult pentru colindul excelent,sa Va dea bunul Dumnezeu curaj, tarie si rezistenta pentru realizari frumoase. La multi ani cu sanatate Domnule Ambasador.

 5. Boa noite.( 20:05 hs em São Paulo)
  É possível você colocar um tradutor nesta página,para que outras pessoas de outros paises tambem possam ler?
  Abraços
  Amauri

Lasă un comentariu


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!