Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Angela Similea – optimistă, în pofida datoriei de milioane de euro

Publicat 20:18 | 18 ian. 2012 // Cultură, Mapamond, România, Vedete // 1.476 vizualizări

Angela Similea se declară o fire optimistă, chiar dacă este pe punctul de a fi executată silit, din cauza datoriilor de 6 milioane de euro pe care i le-a lăsat „moştenire” regretatul ei soţ Victor Surdu, comentează Realitatea.net.

“Sunt o femeie care iubeşte, iubeşte viaţa. Viaţa este grea şi dură, dar este ca o jucărie ce îţi cere să o iubeşti. Şi atunci iubind viaţa, iubesc natura, oamenii, iar când iubeşti pe cineva, te străduieşti să îi faci pe plac, să îi fie bine. Eu consider că urâtul nu are ce căuta în viaţa omului, decât ca un punct de pornire pentru a aprecia frumosul”, spune artista într-un interviu acordat Agerpres şi citat de Realitatea.net.

Printre dorinţele menţionate de Angela Similea pentru 2012 se numără sănătatea, dar şi un nou album, pentru care a înregistrat deja mai multe cântece noi. „Dorinţa de sănătate, nu doar a mea. Dacă eu sunt un om sănătos într-o lume bolnavă, atunci nu rezişti. (…) Îmi doresc ca familia mea, prietenii mei, să fie sănătoşi. Să mă poată ajuta Dumnezeu, să îmi dea acea inspiraţie ca împreună cu Ovidiu să mai scoatem un album. (…) Este un album pe care trebuie să îl fac sub imperiul experienţei de viaţă”, mai spune Angela Similea.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!