Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Bucureşti: Traian Igaş, printre protestatari

Publicat 07:35 | 19 ian. 2012 // România // 930 vizualizări

La Bucureşti, cea de-a şasea zi de protest din Piaţa Universităţii, 18 ianuarie, s-a terminat, pentru prima oară, mai devreme decât ora-limită până la care un miting, chiar şi neautorizat, este lăsat să se desfăşoare.

Participanţii la protestul din 18 ianuarie au început să plece încă dinainte de ora 23:00, astfel că, mai devreme cu o oră de miezul nopţii, din cele două zone de manifestaţie, trotuarul din faţa Teatrului Naţional şi fântâna de la Piaţa Universităţii, doar cea de-a doua rămăsese activă, relatează Mediafax. După încă o jumătate de oră, şi cei de aici, majoritatea tineri, au plecat spre case, promiţând însă că vor reveni şi joi, 20 ianuarie.

Ministrul de Interne, Traian Igaş, aflat miercuri seara în Piaţa Universităţii, unde s-au strâns manifestanţi, a declarat presei că şi spiritual, şi în calitatea pe care o are, poate fi alături de aceştia, afirmând că la momentul revoluţiei din 1989 a protestat şi el în stradă.

„A te manifesta şi a-ţi expune motivele sufleteşti pe care le ai nu este rău. Sunt unul dintre cei care în ’89 au protestat în stradă. Nu sunt de acord cu huliganii care provocă panică, haos”, a afirmat ministrul Traian Igaş.

La 18 ianuarie, manifestanţii din Bucureşti, în majoritate tineri, şi-au continuat protestul afişând bannere cu mesaje împotriva preşedintelui, Guvernului şi clasei politice în ansamblul ei şi scandând lozinci la îndemnul aceluiaşi amfitrion ca şi seara trecută, Claudiu Crăciun, profesor la SNSPA, notează Mediafax.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!