Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Întrevedere Eugen Carpov – Cristian Diaconescu

Publicat 18:37 | 31 ian. 2012 // Politică, Republica Moldova, România // 852 vizualizări

Foto: Guvernul

Viceprim-ministrul responsabil de reintegrarea Republicii Moldova, Eugen Carpov, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Cristian Diaconescu, aflat, la 31 ianuarie, în vizită oficială la Chişinău.

Interlocutorii au discutat despre ultimele evoluţii în dosarul transnistrean şi evenimentele programate pentru viitorul apropiat, au făcut un schimb de opinii despre situaţia din regiunea transnistreană.

Vicepremierul Eugen Carpov a subliniat că Republica Moldova mizează pe activizarea şi sprijinul partenerilor externi în soluţionarea problemei transnistrene şi a exprimat gratitudine pentru suportul acordat de România.

Eugen Carpov a accentuat că asistenţa Bucureştiului este importantă pentru procesul de reglementare a diferendului transnistrean, dar şi pentru parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova, se arată într-un comunicat de presă oficial.

La rândul său, ministrul Cristian Diaconescu a reconfirmat disponibilitatea Bucureştiului de a acorda suport şi în continuare pentru soluţionarea definitivă a problemei transnistrene.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!