Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Propunerea lui Emil Boc pentru Opoziţie

Publicat 17:41 | 23 ian. 2012 // Mapamond, România // 797 vizualizări

Boc către Opoziţie: Vă propun pentru 2012 un pact pentru stabilitatea politică şi economică a României

Premierul Emil Boc a propus Opoziţiei luni în plenul Parlamentului un pact pentru stabilitate politică şi economică, al cărui obiectiv principal să fie legat de locurile de muncă.

„Vă propun pentru 2012 un pact pentru stabilitate politică şi economică a României. Acest pact de stabilitate politică şi economică să aibă drept obiectiv fundamental păstrarea stabilităţii economice a ţării şi a credibilităţii externe a ţării. Un pact pentru a menţine şi a crea locuri de muncă în continuare în această ţară”, a spus Boc de la tribuna Parlamentului.

El a arătat că acest pact are şi o componentă politică, în contextul în care anul acesta vor avea loc alegeri.

Boc a precizat că aşteaptă din partea Opoziţiei propunerile pentru Consiliul de dialog Putere – Opoziţie, dar şi pe cele legate de linia menţinerii şi creării de locuri de muncă. Premierul a admis că soluţiile Puterii nu sunt perfecte.

Primul-ministru a mai propus USL să-şi schimbe modul de a face politică, de a înlocui „confruntarea cu competiţia”.

„Vă propun să înlocuim confruntarea cu competiţia. Confruntarea înseamnă ură, înseamnă „dă-te tu jos, ca să mă urc eu la putere”, confruntarea înseamnă să dispară adversarul politic ca să îi iau eu locul. Competiţia înseamnă dialog între propuneri şi soluţii”, a susţinut Emil Boc.

Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!