Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Te-a părăsit şi vrei să te răzbuni… (video)

Publicat 16:29 | 21 ian. 2012 // Elldorscop, Social // 2.037 vizualizări

pixdaus.com

 

Te-a părăsit şi ai rămas cu o dorinţă „criminală” de răzbunare? Ei bine, nu trebuie să pui în practică planuri diabolice, ci numai să apelezi la câteva mici trucuri ca să treci mai uşor peste, dar în acelaşi timp să-i arăţi ce a pierdut.

Iată câteva metode să te răzbuni că ai fost părăsită:

Arată fenomenal!

După o despărţire, femeile ori sunt „la pământ”, ori sunt extrem de motivate să meargă mai departe, iar primul pas este de cele mai multe ori o schimbare radicală de look. A doua variantă este evident cea mai bună! Ca să te simţi mai bine, dar să-i arăţi indirect că a greşit când a renunţat la tine, investeşte într-o schimbare senzaţională.

Scapă de kilogramele în plus care te deranjează, dacă este cazul, mergi la sală pentru tonifierea şi conturarea corpului, adoptă o nouă tunsoare sau schimbă-ţi culoarea părului. O vizită la o cosmeticiană foarte bună, care să-ţi redefinească sprâncenele sau să-ţi revitalizeze tenul printr-un tratament senzaţional. De asemenea, ar fi ideal să-ţi reevaluezi garderoba şi să-ţi alegi un stil mai sexy şi adecvat personalităţii tale.

Ignoră-l!

Cel mai dureros pentru un bărbat care a părăsit este să fie total ignorat de cea pe care a părăsit-o. Chiar dacă este greu din partea ta să faci asta, este perfect dacă ai putea să nu-l bagi absolut deloc în seamă. Dacă rămâneţi amici şi eşti nevoită să discuţi cu el, replicile reci şi formale îl vor enerva la culme!

Fă-l gelos!

Foarte multe femei au tendinţa de a sări într-o nouă relaţie tocmai pentru a-şi vindeca rănile unei relaţii eşuate şi mai ales după ce au fost părăsite. Dar nu este tocmai o idee bună, pentru că poţi lua decizii greşite, care te pot face să suferi la fel de mult.

Dar ca să-l faci uşor gelos pe fostul, apelează la flirturi inocente, zâmbete împărţite altor bărbaţi, mai ales dacă faceţi parte din acelaşi grup de prieteni. Nu uita că toate acestea trebuie să fie foarte subtile. Le va observa, cu siguranţă.

Adio telefoane, Facebook şi mesaje

Dacă erai obişnuită să-l cauţi tot timpul pe una dintre aceste medii, este cazul să renunţi. Ca să-l uiţi mai uşor este indicat să-l scoţi pentru o vreme din lista ta de prieteni pe Facebook şi să eviţi să-l suni sau să-i trimiţi mesaje. Singurul mesaj pe care trebuie să-l transmiţi, dar fără să-l contactezi, este că ai trecut peste ceea ce s-a întâmplat!

Găseşte-ţi un hobby foarte sexy

Ce-ai zice să te apuci de karting? Sau tir cu arcul? Noile pasiuni te ajută să treci mai uşor peste un eşec în dragoste. Iar dacă alegi să faci ceva ce fostul tău iubit nu credea că vei face vreodată, loveşti două ţinte dintr-o singură încercare.

De asemenea, dacă faci ceva ce nu ai reuşit să faci în timpul relaţiei voastre, dar despre care aţi vorbit des, cum ar fi de exemplu, să-ţi cumperi o maşină sau să sari cu paraşuta sau să pleci într-o exercusie senzaţională, îi arăţi că eşti puternică şi că nici nu ştie ce a pierdut!

Georgiana Dorobanţu
Eva.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!