Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vadim Pisari, tânărul împuşcat de pacificatorul rus, era membru al PLDM

Publicat 00:57 | 03 Jan 2012 // Republica Moldova // 932 vizualizări

Vadim Pisari, al doilea din dreapta. Foto: adevarul.ro

Vadim Pisari, tânărul de 18 ani din Pârâta, Dubăsari, împuşcat de un ofiţer al trupelor ruse de pace în dimineaţa zilei de 1 ianuarie şi care a decedat în aceeaşi zi, la un spital din Chişinău, era membru al PLDM, formaţiune condusă de prim-ministrul Vlad Filat.

Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) declară că “regretă incidentul tragic, care a avut loc la 1 ianuarie 2012, la postul trilateral al forţelor de pacificare pe partea stângă a Nistrului, în urma căruia a decedat Vadim Pisari”.

“Vadim Pisari a fost colegul nostru de partid şi a făcut parte din echipa Tineretului Liberal Democrat din raionul Dubăsari. El s-a implicat activ în toate acţiunile desfăşurate de organizaţia teritorială, a fost un tânăr onest, sincer şi binevoitor, un bun şi devotat coleg. Exprimăm sincere condoleanţe familiei, rudelor, apropiaţilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi apreciat pe Vadim Pisari”, se spune în comunicatul PLDM.

Formaţiunea “solicită organelor competente desfăşurarea de urgenţă a unei anchete corecte, obiective şi profesioniste, care să conducă la elucidarea tuturor circumstanţelor acestui caz tragic şi luarea măsurilor ce se impun în consecinţă”.

Moartea lui Vadim Pisari impune în prim-planul agendei Guvernului situaţia din Zona de Securitate de pe Nistru (sinteză)

Elldor.Info

Lasă un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!