Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Brazilia: Al şaptelea miniştru a demisionat după acuzaţii de corupţie

Publicat 23:39 | 02 feb. 2012 // Mapamond // 1.091 vizualizări

folha.uol.com.br

Ministrul brazilian al oraşelor, Mario Negromonte (membru al Partidului Progresist, aliat al guvernului), şi-a prezentat joi, 2 februarie, demisia, devenind cel de-al şaptelea membru al guvernului obligat să-şi abandoneze postul ca urmare a acuzaţiilor de corupţie sau a unor nereguli.

În perioada iunie-decembrie 2011, şase miniştri din guvernul preşedintei Dilma Rousseff au demisionat în urma unor acuzaţii de corupţie sau deturnare de fonduri.

Imaginea unei preşedinte în luptă împotriva corpuţiei şi evoluţia favorabilă a economiei braziliene în pofida crizei globale i-au permis Dilmei Rousseff să atingă un nivel record de popularitate, de 72%, după un an la conducerea ţării, notează Agerpres, cu referire la AFP.

Elldor.Info

2 Comentarii

  1. Vasile spune:

    Am o propunere. Să facem schimb de miniștri cu Brazilia. Pe ai noștri îi trimitem acolo, iar pe ai lor îi luăm la noi. Credeți,că la ai noștri în acest caz se va trezi simțul Demnității?

  2. Vica spune:

    Eu am alta propunere, s-o rugam pe Dilma Rousseff sa vina la noi in calitate de presedinta a Republicii Moldova. Noi oricum nu prea avem candidati

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!