Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Ministrul Ion Cebanu a discutat cu ambasadorul William Moser despre noi proiecte pentru tineret

Publicat 23:08 | 07 feb. 2012 // Republica Moldova, Social // 969 vizualizări

Foto: MTS

Ministrul Tineretului și Sportului, Ion Cebanu, a avut marţi, 7 februarie, o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, William H. Moser, la sediul ministerului. La întâlnire a participat şi ministrul adjunct Octavian Bodișteanu. Interlocutorii au discutat perspectivele de colaborare moldo-americană în domeniul sportului și politicilor de tineret, informează Serviciul de presă al Ministerului Tineretului şi Sportului.

Ambasadorul american la Chişinău a apreciat activitatea ministerului, referindu-se îndeosebi la inițiativele instituţiei care au vizat perfecționarea legislației Republicii Moldova în domeniul tineretului și subliniind importanța politicilor de tineret pentru dezvoltarea durabilă a societății.

Potrivit sursei citate, William H. Moser s-a referit la proiectele realizate în anii trecuţi cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului din Republica Moldova, precum ,,Ambasadorii Păcii 2010”. Ambasadorul SUA și-a exprimat dorința ca asemenea proiecte să continue şi să fie iniţiate altele noi, cu accent pe probele sportive Baseball și Lupte.

„Ministerul este gata să prezinte mai multe proiecte, pentru a obține un suport din partea Ambasadei SUA”, a declarat Octavian Bodișteanu.

William H. Moser s-a referit și la programul ,,Humanitarian Aid”, prin intermediul căruia pot fi realizate programe comune de renovare și dotare cu echipament a școlilor sportive din subordinea ministerului.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!