Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Bucureşti: Opt oameni împuşcaţi de un angajat al MAI

Publicat 19:56 | 05 mart. 2012 // Mapamond, România // 939 vizualizări

mediafax.ro

Opt persoane au fost împuşcate într-un coafor din zona Perla din Bucureşti, informează surse judiciare, care precizează că focul a fost deschis de un conducător auto al MAI.
Două dintre victime au murit.
Persoanele care au decedat sunt femei cu vârste aproximative de 20 şi 30 de ani, una dintre ele ar fi chiar ţinta atacatorului, relatează Mediafax.

Toate cele şase persoane rănite în atacul armat din coaforul din zona complexului Perla sunt în investigaţii şi ar putea fi operate pentru extragerea gloanţelor , au declarat medicii spitalelor Floreasca şi Elias.

„Cele trei persoane internate la Spitalul Floreasca (două femei şi un bărbat) sunt în investigaţii. Ei sunt stabili şi în funcţie de rezultatele analizelor ar putea fi internaţi pentru extragerea gloanţelor”, a explicat medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.

Adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob, a declarat că autorul atacului de la coafor – un conducător auto al MAI, în vârstă de 53 de ani – a fost reţinut sub acuzaţiile de omor calificat şi deosebit de grav.

Agresorul ameninţase în mai multe rânduri că „se va întâmpla ceva urât”, după ce soţia lui, care lucra la respectivul coafor, i-a intentat acţiune de divorţ. Un martor spune că bărbatul, Gheorghe Vlădan, “a început să tragă nebuneşte, în cine apuca”, potrivit Mediafax.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!