Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Delegație a Camerei Deputaților din România, în vizită la Chişinău

Publicat 14:17 | 13 mart. 2012 // Accente Info, Politică, Republica Moldova, RM-UE, România // 1.229 vizualizări

mediafax.ro

În perioada 14-16 martie, o delegație a Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport a Camerei Deputaților din România va efectua o vizită în Republica Moldova.

Din delegație fac parte deputații Mihai Radan, secretar al Comisiei, Sanda-Maria Ardeleanu, membru al Comisiei comune pentru integrare europeană a Parlamentului României și Parlamentului Republicii Moldova, și Marius Sorin Gondor.

Potrivit programului vizitei, deputații români vor participa la ședința plenară a Parlamentului Republicii Moldova și la ședința Comisiei cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, informează Serviciul de presă al Parlamentului de la Chişinău.

Membrii delegației vor avea, între altele, întrevederi la Ministerul Educației, la Universitatea Tehnică și la Academia de Științe a Moldovei.

Vizita deputaților români la Chișinău se înscrie în contextul pregătirii ședinței Comisiei comune pentru integrare europeană, care a fost constituită în conformitate cu Protocolul de colaborare și parteneriat între Parlamentul României și Parlamentul Republicii Moldova, semnat la București la 27 aprilie 2010.

Copreședinte al acestei Comisii din partea Republicii Moldova este deputatul PL Ana Guțu, relevă Serviciul de presă al Parlamentului.

Elldor.Info

2 Comentarii

  1. artur leanca spune:

    VIN (moderat):((((

  2. Elldor.Info spune:

    Atenţie! Nu le cunoaştem naţionalitatea.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!