Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Femeile pe care bărbaţii le ocolesc

Publicat 21:24 | 01 mart. 2012 // Accente Info, Elldorscop // 1.446 vizualizări

pixdaus.com

4 tipuri de femei de care fug bărbaţii

Le ştii şi tu pe tipele acelea care, pur şi simplu, nu reuşesc să menţină relaţii pe termen lung. Nu le compătimi, cunoaşte-le mai bine!

De toate formele, mărimile, religiile şi profesiile, femeile ocolite de bărbaţi nu au nimic special la prima vedere. Nu e ca şi cum merg pe străzi cu bannere, nu sunt indisponibile; totuşi, la o privire mai atentă (pentru experţi) sau o conversţie mai înflăcărată, ies la iveală una câte una trăsăturile de care se tem bărbaţii. În câteva cuvinte, categorii şi imagini – femeile ocolite.

Femeia eu-eu-eu

Varianta scurtă e că totul se învârte în jurul ei: conversaţia, atenţia, problema încălzirii globale.

Sunt câteva variante ale acestei tipologii de care bărbaţii fug mâncând pământul cu tot cu buruieni.

Atotştiutoarea este pe cât de inteligentă, pe atât de hotărâtă să îşi impună punctul de vedere.
Sigur că nu mai suntem pe vremea când singura părere avizată a femeilor era despre reţeta de plăcintă cu mere. Dar de aici şi până la matriarhatul absolut mai e cale lungă… sper că foarte lungă.
Nu de alta, dar viaţa ar fi aşa de plictisitoare fără bărbaţi adevăraţi, nu-i aşa?

Interesata e genul de femeie foarte preocupată de binele propriu. Şi pentru asta arată ca scoasă din cutie, se respectă şi nu se mulţumeşte cu puţin.

Până aici, e corect; dar dacă preocuparea se traduce doar prin bunăstarea materială a potenţialilor parteneri, interesata devine neinteresantă pentru bărbaţi.

Iubita profesionistă

unica.ro

Mda, poate titulatura sună bine. Dar poate te mai gândeşti o dată dacă vrei să fii inclusă în categorie, după ce vei fi aflat că bărbaţii au o denumire mai puţin flatantă pentru tipul acesta de femeie: femeia-crampon.
Atunci când se prinde de vreun bărbat, nu se lasă cu una cu două şi devine… posesivă.

Îi strecoară o poză cu ea în portofel, îl sună cam la fiecare 55 de minute, îi face surprize de genul vine neanunţată la el acasă.

Şi dacă asta nu te convinge de gravitatea situaţiei, pune la socoteală şi sunatul prietenilor lui, urmăritul prin oraş, vizitele la serviciul tipului.
Iubita profesionistă are avantajul de a fi foarte lipicioasă, aparent încântătoare, devotată şi supusă dorinţelor iubitului.

De fapt, este una dintre cele mai periculoase „prădătoare”.

Femeia cu antecedente amoroase

În topul femeilor temute de bărbaţi sunt şi cele care au încheiat de curând o relaţie semnificativă eşuată.

Aparent inocente, nu? Adică ce poate fi ameninţător la o femeie vulnerabilă, poate chiar rănită, care a suferit după un tip?

Din punctul de vedere al bărbaţilor, lucrurile trebuie să fie simple. Contrar mitului “făt-frumos pe calul alb”, niciun bărbat nu visează să găsească o tipă pe care să o „salveze” cu dragostea şi blândeţea lui.
Adevăratul vis masculin este să găsească o femeie care spune tot ce gândeşte, exprimă exact ceea ce vrea şi nu vrea prea multe; eventual, cu un trecut amoros scurt şi poetic, care să includă iubitul din liceu şi ţinutul de mână prin parc.

Realitatea e crudă: nici tu nu o să îl găseşti (uşor) pe făt-frumos, nici el pe fecioara neprihănită.

Cu atât mai puţin îşi doreşte să fie el primul care face faţă unei femei dezamăgite, sceptice, nehotărâte, dacă vrea să intre într-o altă relaţie, mai susceptibilă să facă unele comparaţii cu „fostul”.

Femeia interzisă

Regulile nescrise ale prieteniei dintre bărbaţi includ şi capitolul femei de care nu se pot atinge, sub nicio formă, scuză sau explicaţie.

Aşadar, un tip nu se va întâlni cu sora sau fosta iubită a prietenului.
Nu contează cât de „bune” sunt, cât de bine s-ar potrivi – codul onoarei e mult mai important.

Nu va risca să piardă două relaţii pentru una care se poate să nu meargă, până la urmă. De ce să se lege la cap dacă nu îl doare?

Eşti pe lista neagră a femeilor pe care ei le ocolesc?

unica.ro

Nu dispera, nu exagera. Chiar dacă te recunoşti pe lista femeilor ocolite, nu e totul pierdut. Acum eşti avertizată şi poţi să îţi joci cărţile cum trebuie.

Nu se vede din prima. Nu scrie pe fruntea ta ce fel de persoană eşti. Ok, poate ai unele defecte; se prea poate să fie chiar înşirate pe lista de mai sus. Dar asta nu te condamnă la un veac de singurătate. Nu te grăbi să dai vina pe o tipologie că nu ai succesul pe care ţi-l doreşti între bărbaţi. Poate trebuie doar să schimbi tactica de atac sau anturajul în care „acţionezi“.

Dă-i o şansă. Nu sunt toţi la fel. Se poate să întâlneşti pe cineva care are acelaşi tip de mentalitate şi, de ce nu, aceleaşi defecte ca şi tine. Depinde doar de voi să vi le acceptaţi şi să negociaţi. Marele tău avantaj este că bărbaţii nu renunţă aşa de uşor la „vânat“. Nu renunţa nici tu să intri în jocul lui. Dacă te gândeşti din prima că vei fi respinsă, jocul nu mai are farmec.

Observă şi adaptează. Dacă ţi-a sunat vreun clopoţel şi crezi că eşti o bună candidată pentru una din categoriile de mai sus, asta îţi poate oferi un reper despre ce poţi să faci ca să ameliorezi situaţia. Observă-te când intri în contact cu un bărbat sau aminteşte-ţi de foştii. Ţi se potriveşte descrierea? Încearcă să temperezi exact acele lucruri care ţi se pare că-ţi strică imaginea.

Unica.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!