Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Mesajul lui Nicolae Timofti cu ocazia Sărbătorii Învierii Domnului

Publicat 23:16 | 14 apr. 2012 // Accente Info, Republica Moldova, Social // 1.110 vizualizări

M E S A J U L

Domnului Nicolae TIMOFTI, Preşedintele Republicii Moldova,
adresat credincioşilor creştin-ortodocşi cu ocazia Sărbătorii
Învierii Domnului

STIMAŢI CONCETĂŢENI,

În această zi, cînd toată lumea creștin-ortodoxă sărbătorește Învierea Domnului, doresc să Vă adresez sincere şi cordiale felicitări şi să Vă urez să aveți parte de sănătate, de bunăstare, de liniște și pace în sufletele și în familiile Dumneavoastră. Învierea înseamnă primatul luminii asupra întunericului. Învierea cheamă spre lumină. Fie, deci, ca Lumina Învierii Domnului să ne călăuzească în toate cîte le realizăm și să ne întărească încrederea într-un viitor prosper.

Sfintele Paști aduc cu sine credință și bunătate, ne umplu inimile cu bucurie, speranță, dragoste față de cei apropiați, ne readuc la tradițiile spirituale ale creștinității, tradiții seculare ale poporului nostru, care și astăzi stau la baza unității noastre. De aceea, în noaptea Învierii, cînd în toate bisericile din oraşele şi satele noastre, preoţii ne vor îndemna „Veniţi de luaţi Lumină” să conştientizăm că numai promovînd binele putem făuri.

Marea Sărbătoare a tuturor creștinilor să ne găsească mai buni, mai luminați la suflet și la cuget, mai uniți și mai aproape unii de alții, mai solidari și mai toleranți.

HRISTOS A ÎNVIAT!

NICOLAE TIMOFTI

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!