Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Ateistul Arcadie Barbăroşie: Marian Lupu „este greu de cap şi chiar riscă să-şi piardă preţioasa viaţă!”

Publicat 13:44 | 22 mai 2012 // Politică, Radar, Republica Moldova, Social // 1.902 vizualizări

Comentariile lui Marian Lupu referitoare la minorităţile sexuale l-au determinat pe analistul politic Arcadie Barbăroşie, directorul executiv al Institutului de Politici Publice (IPP), să-i dea preşedintelui Parlamentului o replică dură pe Facebook.

“Măcar împuscaţi-mă, dar nu înţeleg legătura dintre minorităţi şi regimul de vize cu UE”, a spus, între altele, Marian Lupu la emisiunea “În profunzime” de la Pro TV Chişinău, în seara zilei de 21 mai.
Marian Lupu a calificat ca “desfrâu” căsătoriile între homosexuali, precum şi “paradele, băieţi de aceştia în chiloţei, care vor ieşi în stradă”.

Arcadie Barbăroşie, care se declară ateist pe Facebook, comentează astfel aprecierile lui Marian Lupu:
“E greu de cap dl Lupu, dacă nu vede legătura, şi chiar riscă să-şi piardă preţioasa viaţă! Chiar nu este legătură între liberalizarea regimului de vize, dar este legatură cu respectarea drepturilor omului, şi păcat că şeful parlamentului nu înţelege lucruri elementare!”.

Arcadie Barbăroşie publică un link către Equalrightstrust.org, precizând că acesta este “pentru lichidarea analfabetismului dlui preşedinte şi al colegilor săi de partid şi parlament, mai grei de cap”.

Marian Lupu despre “desfrâu” şi proiectul Legii privind egalitatea de şanse (video)

Homosexualii din Republica Moldova cer să le fie recunoscute familiile şi se declară îngrijoraţi că Biserica se va întări

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!