Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Autoarea lui “Harry Potter” lansează un roman pentru adulţi, despre duşmănia dintr-o parohie

Publicat 18:46 | 25 mai 2012 // Mapamond, Şi altele..., Vedete // 1.051 vizualizări

Scriitoarea britanică J. K. Rowling îşi va lansa primul roman pentru adulţi, “The Casual Vacancy”, la 27 septembrie 2012, în mai multe ţări simultan, a anunţat editura “Editions Grasset”, care va publica traducerea în limba franceză a romanului.

În limbajul numerologic, de care ar ţine cont scriitoarea potrivit unor observatori, data aleasă pentru lansare semnifică, între altele, transformarea, evoluţia.

J. K. Rowling, care a devenit celebră datorită micului vrăjitor Harry Potter, îşi va lansa romanul simultan în America, Anglia, Germania şi Franţa, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Potrivit agenţiilor de presă, acţiunea din romanul de circa 400 de pagini, „cu note de umor negru”, are loc într-un oraş englez, Pagford, care se dovedeşte a nu fi atât de idilic pe cât ar părea la prima vedere.

Alegerile pentru un loc în consiliul parohial, rămas vacant după un deces prematur, declanşează un veritabil război intern.

J. K. Rowling este a 15-a cea mai bogată femeie din Marea Britanie, cu o avere de 625 de milioane de euro, potrivit listei elaborate de “Sunday Times” în 2011.

De ce unii aleg să-şi schimbe numele. Exemplu: autoarea lui „Harry Potter”

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!