Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

„Băiatul rău” sau „Domnul Potrivit”? Cum aleg femeile

Publicat 01:08 | 16 mai 2012 // Elldorscop, Social, Ştiinţă // 1.295 vizualizări

Multe femei au o imagine clară a bărbatului cu care vor să se căsătorească şi să-şi întemeieze o familie. Dar viziunea lor asupra „Domnului Potrivit”, a bărbatului cu care îşi doresc să aibă copii, este afectată de anumite perioade.

Atunci când femeile sunt în cea mai bună perioadă de a concepe un copil, imaginea lor despre partenerul ideal este profund schimbată.

În mod normal, nu ar privi cu interes un „băiat rău”, dar atunci femeia crede că e cel mai bun partener şi va deveni un tată bun pentru copiii ei. Cu alte cuvinte, „Băiatul Rău” devine rapid „Domnul Potrivit”, informează “Daily Mail”.

Cercetătorul Kristina Durante a explicat modul în care gândesc femeile. „Deşi femeile nu realizează asta, hormonii asociaţi cu fertilitatea le fac să se gândeasă la băieţi sexy şi răi. În loc să îi vadă ca pe nişte parteneri pe care nu se pot baza, aceste femei consideră că vor deveni soţi devotaţi şi buni părinţi”, a explicat ea.

Doctorul a creat profile online pentru două tipuri de bărbaţi fictivi – un schior carismatic şi un contabil de succes, dar care arăta obişnuit. Apoi, a întrebat femei tinere care dintre bărbaţi li se pare că poate fi un tată bun.

Femeile au făcut testul de două ori, când hormonii de fertilitate se aflau la cel mai înalt nivel şi când aceştia aveau cea mai mică rată.
Părerea lor despre contabil nu s-a schimbat, dar schiorul a crescut în ochii lor atunci când erau fertile.

Sursa: Mediafax

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!