Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Bosnia: O tânără din Germania ţinută în sclavie timp de 8 ani

Publicat 11:46 | 28 mai 2012 // Mapamond // 984 vizualizări

O tânără de 19 din Germania a trăit ca o sclavă timp de 8 ani în Bosnia, în orăşelul Karavalsi, aproape de Tuzla, au anunţat autorităţile bosniece, citate de televiziunea publică FTV.

Ostatică a unui cuplu de bosniaci, tânăra şi-a regăsit libertatea doar după 8 ani de torturi. Mama ei şi unii vecini bosnieci au cunoscut situaţia în tot acest răstimp.

Milenko şi Slavojka Marinkovic au ţinut-o “închisă, împiedicând-o să intre în contact cu alte persoane şi să meargă la şcoală. Au ţinut-o în condiţii inumane şi au maltratat-o”, precizează purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Cuplul a fost denunţat de către un vecin, care mai apoi a povestit jurnaliştilor cum soţii, împreună cu prietenii lor, îşi băteau joc de tânără.

De exemplu, “o înhămau în locul calului la un căruţ pe care urcau cu toţii şi o obligau să-i care”.
Medicii vor trebui să stabilească dacă în toţi aceşti ani a fost supusă violenţelor sexuale.

Fata ar fi ajuns în Bosnia la vârsta de 11 ani, împreună cu mama ei, care ar fi încheiat o căsătorie fictivă cu Milenko Marinkovic, pentru a-l ajuta să obţină permis de şedere în Germania. Rolul mamei tinerei în toată această “afacere” obscură va fi unul dintre principalele puncte ale anchetei.

Olga Pârău
Elldor.Info

1 Comentariu

  1. Cărturar spune:

    Niciun animal n-ar proceda astfel, omul, însă, este capabil de cele mai monstruoase acțiuni. Pe mama tinerei este puțin s-o spînzuri. Sper ca Dumnezeu s-o pedepsească după merit. Biata copilă…

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!