Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Conferinţa despre Căsătorie a fost interzisă în Marea Britanie

Publicat 18:51 | 17 mai 2012 // Mapamond, Social // 1.700 vizualizări

geniustravel.ro

Organizatorii Conferinţei asupra Căsătoriei în Marea Britanie au primit interdicţia de a organiza acest eveniment, deoarece sprijină viziunea biblică a căsătoriei, ca unire între un bărbat şi o femeie.

Societatea legală din Anglia (the Law Society) a revocat permisiunea dată organizaţiei „Christian Concern” de a ţine această conferinţă internaţională, deoarece nu respectă „politica diversităţii” şi nu include cuplurile de homosexuali.

Desmond Hudson, directorul executiv al Societăţii Legale, a spus: „Suntem mândri că promovăm diversitatea şi simţim că această conferinţă ar fi contrară acestei viziuni”.

Printre vorbitorii la această conferinţă se numără judecătorul Înaltei Curţi Britanice Sir Paul Coleridge, care a iniţiat recent o campanie de reducere a divorţurilor în Marea Britanie, personalităţi ale vieţii publice, jurnalişti, cercetători, psihologi şi teologi.

„De când o dezbatere este împotriva diversităţii?”, s-au întrebat organizatorii evenimentului.
„De fapt, au concluzionat ei, este o discriminare vădită şi o impunere făţişă a conceptului ne-biblic şi imoral al cuplurilor homosexuale, sprijinită tacit şi de premierul britanic, David Cameron.”

Sursa: Mitropolia.md, cu referire la Doxologia.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!