Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Consecinţele stresului din campania electorală pentru Carla Bruni-Sarkozy

Publicat 14:39 | 02 mai 2012 // Mapamond, Vedete // 869 vizualizări

huffingtonpost.co.uk

Presiunea alegerilor a afectat-o atât de mult pe Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 44 de ani, încât a încetat să-şi alăpteze fiica, deşi dorea să facă acest lucru până când Giulia ar fi împlinit opt luni.

Soţia preşedintelui Franţei suferă de „un adevărat şoc psihologic” din cauza brutalităţii insultelor adresate lui Nicolas Sarkozy, scrie publicaţia “Daily Mail”, citată de Mediafax.

Carla Bruni-Sarkozy este “devastată de cea mai mică insultă sau critică adresată soţului ei”, „plânge frecvent”, “somnul îi este afectat” şi „se descarcă nervos pe prieteni”, odată cu apropierea finalului cursei pentru ocuparea Palatului Elysee, potrivit revistei franceze “Closer”.

Ea „traversează cele mai rele momente” nu doar pentru că nu ştie ce se va întâmpla în turul doi al alegerilor prezidenţiale, la 6 mai, ci şi pentru că nu poate suporta violenţa campaniei electorale, mai scrie publicaţia franceză.

Nicolas Sarkozy, în vârstă de 56 de ani, declara că ar „deveni mai degrabă călugăr”, decât să se întoarcă în politică, în cazul în care va pierde alegerile.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!