Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Insolit: Cum neutralizezi un vaccin care ţi-a fost administrat forţat

Publicat 20:35 | 27 May 2012 // Elldorscop, Sănătate, Social, Ştiinţă // 773 vizualizări

ortodoxia.md

O serie de vaccinuri şi-au demonstrat eficienţa şi au făcut bine omenirii pe parcursul ultimelor câtorva zeci de ani, conform statisticilor şi datelor prezentate publicului de organizaţiile medicale.

Unii oameni sunt reticenţi, însă, la o serie de noi vaccinuri, dar, mai ales, nu le place perspectiva ca acestea să devină obligatorii pentru ei şi copiii lor.
Prin urmare, popularizează metode prin care substanţa injectată forţat poate fi neutralizată.

“Din fericire, mai există o soluţie care permite neutralizarea vaccinului în proporţie de 100%, cu condiţia ca măsura să fie luată imediat după vaccinare”, aflăm de pe Ortodoxia.md.

Pentru a neutraliza un vaccin, în cazul vaccinării forţate, avem nevoie de un tub cu pastă de argilă, tifon şi bandă autoadezivă.

“Mergeţi repede la baie după injecţie şi întindeţi argila pe locul vaccinului, puneţi tifonul şi bandajaţi.
Ţineţi pentru 2 ore cel puţin bandajul şi vaccinul va fi absorbit în proporţie de aproape 100% de argilă.
Procedura a fost testată pe copii, câini şi pisici, fiind eficace cu un procent de aproape 100%, fără apariţia de erupţii ale pielii, febră, oboseală”, se spune în articolul semnat de preotul Ghenadie Boldişor, care a stat de vorbă cu un medic ortodox din România.

Metoda pansamentului cu argilă este “simplă, elegantă şi mai ales eficace, în cazul celor care, prin profesia lor, sunt forţaţi să se vaccineze (armată, forţe de ordine, lucrători medicali etc.)”, se spune în articol.

Aflăm, de asemenea, că “pentru siguranţa Dvs., puteţi mai bine acţiona şi cu: Clorură de magneziu, 40 ml soluţie pentru adulţi şi 25 ml pentru copii, de 3 ori pe zi, în ziua vaccinării şi apoi în ziua următoare. Prepararea soluţiei: 20 de grame la 1 litru de apă.
Extract din seminţe de grapefruit: 30 picături în apă, într-un pahar de apă, de 3 ori pe zi, 2-3 zile.
Extractul din seminţe de grapefruit împreuna cu argintul coloidal e cel mai puternic antiviral şi antimicotic natural cunoscut.
Vitamina C: 2-3 grame pe zi, 2-3 zile.
A doua şi a treia procedură ar putea ajuta în scopul prevenirii unei viroze, dar nu e clar cum, în cazul nefericit în care aţi fost deja înţepaţi”, mai scrie Ortodoxia.md.

“Dacă vreţi ca gripa să nu se lipească de Dvs., e nevoie să aveţi un nivel normal al vitaminei D în sânge. Cum se obţine acesta? Simplu: expunându-vă faţa şi mâinile la soare, în timpul toamnei, iernii şi al primăverii, pentru cel puţin 10 minute pe zi”, se mai spune în articol.

Site-ul Ortodoxia.md are o rubrică dedicată vaccinurilor, în cadrul căreia sunt publicate articole pe această temă, inclusiv ştiri difuzate de cele mai cunoscute agenţii de presă internaţionale.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!