Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Noul ambasador al Rusiei la Chişinău, Farit Muhametșin, şi-a înmânat scrisorile de acreditare

Publicat 14:49 | 08 mai 2012 // Politică, Radar, Republica Moldova // 979 vizualizări

Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a primit marţi, 8 mai, scrisorile de acreditare ale noului ambasador al Federaţiei Ruse, Farit Muhametșin.

Farit Muhametşin s-a născut în 1947, în 1970 a absolvit Institutul de aviaţie din Kazan.  Este doctor în ştiinţe politice.

Nicolae Timofti i-a urat bun venit și l-a felicitat pe Farit Muhametșin pentru numirea sa în calitate de ambasador în Republica Moldova.
Farit Muhametșin „și-a exprimat speranța că relațiile moldo-ruse se vor îmbunătăți considerabil pe durata mandatului său”, desprindem din comunicatul de presă difuzat de Preşedinţie.

Ambasadorul rus i-a transmis președintelui Timofti invitația semnată de președintele Vladimir Putin de a vizita Moscova, la 15 mai, cu ocazia summit-ului informal al preşedinţilor din Comunitatea Statelor Independente (CSI).

Serviciul de presă al Preşedinţiei anunţă că marţi, 8 mai, preşedintele Nicolae Timofti a mai primit scrisorile de acreditare ale doamnei Manimekalai Murugesan, ambasador al Indiei în Republica Moldova, cu sediul în România, şi ale domnului Patricio Zavala, noul ambasador al  Ecuadorului în Republica Moldova, cu reședința la Moscova.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!