Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Vlad Filat s-a întâlnit cu Victor Ponta, la Bucureşti

Publicat 23:53 | 09 mai 2012 // Politică, Republica Moldova, România // 602 vizualizări

Prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, a avut în seara zilei de miercuri, 9 mai, o întrevedere cu prim-ministrul României, Victor Ponta, la Bucureşti.

Vlad Filat a efectuat vizita la invitaţia premierului român.

În debutul întrevederii, Vlad Filat l-a felicitat pe Victor Ponta cu ocazia învestirii în funcţie, dorindu-i “mult succes în activitatea din continuare”, relatează Serviciul de presă al Guvernului de la Chişinău.

“Prim-ministrul Republicii Moldova a menţionat că, în ultimii mai bine de doi ani, relaţiile moldo-române au cunoscut o ascensiune continuă şi s-a declarat convins că aceeaşi dinamică va fi păstrată şi în continuare”, se spune în comunicatul oficial.

“Cei doi premieri au făcut o trecere în revistă a acţiunilor de pe agenda bilaterală realizate până în prezent, menţionând, totodată, că există un mare potenţial pentru dezvoltarea cooperării în continuare.
Vlad Filat şi Victor Ponta au pledat pentru diversificarea şi aprofundarea relaţiilor bilaterale pe multiple planuri, dar şi a colaborării ce vizează parcursul de integrare europeană a Republicii Moldova”, potrivit sursei citate.

“După întrevedere, cei doi premieri au mers pe Arena Naţională din Bucureşti, unde au asistat la finala Ligii Europa, disputată între echipele spaniole Atletico (Madrid) şi Athletic (Bilbao)”, mai informează Serviciul de presă al Guvernului de la Chişinău.

„Diplomaţia prin fotbal” continuă cu întrevederea Vlad Filat-Victor Ponta

Elldor.Info

Lasă un comentariu

Trebuie să fii Logat pentru a comenta.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!