Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

A pus instalaţii de ascultare în casă ca să-şi spioneze soţia

Publicat 17:13 | 23 iun. 2012 // Mapamond, Vedete // 1.390 vizualizări

telegraph.co.uk

Ruud Gullit, fostă vedetă a fotbalului, digeră greu faptul că soţia l-a părăsit pentru un bărbat cu 21 de ani mai tânăr ca el. Devenit paranoic, el şi-a pus soţia sub ascultare, scrie 7sur7.be.

Fosta mare vedetă a fotbalului olandez nu-şi revine, deşi recunoaşte că el a greşit primul, având numeroase relaţii extraconjugale.

El pare copleşit de divorţul introdus de Estelle, cea de-a treia soţie, cu care este căsătorit de 12 ani.
Estelle, 33 de ani, care nu este nimeni alta decât nepoata lui Johan Cruyff, alt nume mare al fotbalului olandez, s-a hotărât să-şi refacă viaţa alături de Badr Hari, campion de kickboxing în vârstă de 28 de ani.

În „Daily Mail”, ea a admis că aluat această decizie de ceva timp din cauza comportamentului lui Gullit, “prea centrat pe el însuşi”.

În afară de adulter, lui Gullit nu i-a plăcut nici cum soţia şi soacra şi-au bătut joc de el în bucătăria domiciliului conjugal, înţesată de microfoane. Insultele rostite de mama celor doi copii ai lor l-au enervat la culme pe fotbalist.

“Estelle nu a recunoscut că şi-ar fi bătut joc de mine înainte să-i pun banda. Am fost batjocorit în propria mea casă. Cred că acest lucru este mai grav decât că am fost înşelat”, a spus el unei reviste olandeze citate de “The Sun”.

Încă o dată se dovedeşte că nu e bine ca toate adevărurile să fie auzite.

Sursa: Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!