Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Alina Friţu – Miss Bucureşti

Publicat 09:51 | 15 iun. 2012 // România, Şi altele... // 1.335 vizualizări

agerpres.ro

Alina Friţu de 20 de ani a câştigat titlul de Miss Bucureşti, la prima ediţie a concursului.

Aceasta a primit coroniţa de Miss Bucureşti 2012 din partea câştigătoarei concursului Miss Universe România 2011, Larisa Popa.

Tânăra de 20 de ani, cu înălţimea de 172 centimetri şi dimensiunile 88/61/93, a reuşit să convingă juriul, într-un spectacol care a avut loc joi seara, la Player Summer Club din Bucureşti.

După primele două probe – ţinuta de zi şi costumul de baie – din cele 20 de tinere intrate în finala concursului Miss Bucureşti, în urma notelor acordate de juriu după fiecare probă, au rămas în competiţie pentru prezentarea în rochie de seară zece concurente.
La finalul probei de prezentare a candidatelor în rochie de seară, s-au calificat cinci concurente, care vor reprezenta Capitala şi în selecţia naţională Miss Universe România 2012.

Foto: liketv.ro

Alina Friţu

După proba interviului, câştigătoare a fost desemnată tânăra intrată în concurs cu numărul şase – Alina Friţu. Ea a fost urmată în clasamentul întocmit de juriu de Larisa Avramescu Mirena Calimache, în vârstă de 22 de ani, cu înălţimea de 170 centimetri şi dimensiunile 82/64/90, şi de Gabriela Dumitru, în vârstă de 21 ani, cu înălţimea de 181 centimetri şi dimensiunile 82/64/90.

Larisa Avramescu Mirena Calimache a primit din partea juriului şi titlul Miss Fotogenie, în timp ce titlul de Miss Congeniality i-a revenit Nicoletei Cristina Nuţu, în vârstă de 22 de ani, cu înălţimea de 170 centimetri şi dimensiunile 72/63/89.

Juriul, compus din zece personalităţi din diferite medii de activitate (audiovizual, modă, sport etc.), a acordat note de la 1 la 10 fiecărei finaliste.
Titlul Miss Popularitate, acordat ca urmare a preferinţelor publicului exprimate prin SMS, a fost înmânat tinerei Ileni Andreea Pîslaru, în vârstă de 22 de ani, cu înălţimea de 172,5 centimetri şi dimensiunile 89/67/94.

Atmosfera în timpul show-ului a fost întreţinută de artiştii Nick Kamarera şi Alinka, Andreea Bănică şi Connect-R, iar gazdele evenimentului au fost Timea Domokos şi Dragoş Morman.

Toate cele 20 de finaliste vor avea ocazia să se relaxeze după concurs o săptămână la Costineşti şi una în staţiunea Paralia Katerini din Grecia – cu plata tuturor cheltuielilor asigurată de organizatori, a precizat înaintea începerii concursului Florin Diaconescu, director al Centrului de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti, unul dintre organizatori.

„Scopul Concursului Miss Bucureşti este acela de a desemna un model pentru tinerele generaţii bucureştene şi de a promova principalele atracţii turistice ale Capitalei”, a mai spus Florin Diaconescu.

Agerpres

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!