Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Emil Boc şi-a sărbătorit revenirea în funcţia de primar la Cluj-Napoca

Publicat 04:32 | 13 iun. 2012 // Mapamond, România // 1.158 vizualizări

realitatea.net

Primarul ales al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, fost premier al României, şi-a sărbătorit victoria în alegerile locale, în seara zilei de 12 iunie, într-un local din municipiu, alături de membri ai conducerii PDL Cluj şi ai organizaţiei de tineret a partidului.

Emil Boc a ajuns, în cursul serii de marţi la un local din centrul municipiului Cluj-Napoca însoţit de soţia sa, Oana, la o întâlnire organizată de PDL Cluj pentru membrii care s-au implicat în campania electorală, potrivit Realitatea TV.

Liderul PDL, Emil Boc, a redevenit primar al Clujului cu 53.674 de voturi (40,61%), în timp ce Marius Nicoară (USL), principalul său contracandidat, a obţinut 52.251 de voturi (39,53%), potrivit rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj.

În seara de după alegeri, la 10 iunie, exit poll-urile îl indicau pe candidatul USL câştigător al alegerilor pentru Primăria Cluj-Napoca.

La alegerile locale din 2008, Emil Boc a câştigat Primăria Cluj cu peste 75 % la sută din voturi.

Emil Boc s-a născut la 6 septembrie 1966 şi a devenit premier al României la 22 decembrie 2008, la vârsta de 42 de ani. Şi-a prezentat demisia la 6 februarie 2012.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!