Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Intel lansează peste 100 de modele de ultrabook-uri

Publicat 09:32 | 06 iun. 2012 // Mapamond, Ştiinţă // 1.019 vizualizări

techspot.com

Compania americană Intel a lansat ieri pe piaţa locală cea de-a treia generaţie a familiei de procesoare Intel Core, pentru sisteme ultrabook, desktop şi laptopuri.

Potrivit datelor companiei, la nivel mondial, peste 35 de noi designuri de ultrabook sunt disponibile din această lună, iar numărul va ajunge la mai mult de 115, care vor fi disponibile şi în România, a spus Bogdan Georgescu, Channel Account Manager, Intel România.

Cu ce vine nou cea de-a treia generaţie de procesoare Intel Core? Sistemele cu noile procesoare Intel sunt de două ori mai performante în lucrul cu fişiere multimedia şi la nivel de capabilităţi grafice, au o autonomie mai mare şi designuri mai subţiri.

„Considerăm că piaţa locală a receptat bine introducerea categoriei ultrabook. Ţinând cont că este un produs încă tânăr, suntem mulţumiţi de adopţia ultrabook-ului în rândul consumatorilor de până acum”, a declarat Georgescu.

Noile modele se iniţializează din modul hibernare în cel activ în 7 secunde, prezintă tehnologia Intel Smart Connect, care permite update-ul email-ului şi al conturilor de social media chiar şi atunci când ultrabook-ul este în modul sleep, conservând în acelaşi timp durata de viaţă a bateriei.

Sursa: Ziarul Financiar

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!