Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Jean-Marie Le Pen crede că Madonna trebuie să plătească daune în valoare de 1 milion de dolari

Publicat 02:15 | 08 iun. 2012 // Mapamond, Vedete // 1.037 vizualizări

AFP-mediafax.ro

Jean-Marie Le Pen spune că a fost „extrem de afectat” de imaginile care o comparau pe fiica sa cu Hitler, difuzate în timpul concertului pe care Madonna l-a susţinut săptămâna trecută în Israel, şi intenţionează să solicite de la artista americană daune de 1 milion de dolari, informează Mediafax.

La Tel Aviv, cu ocazia lansării turneului mondial “MDNA”, pe scenă a fost proiectat un montaj cu portretul politicienei franceze având o svastică pe frunte.

Jean-Marie Le Pen, fondatorul Frontului Naţional, partid considerat de “extremă dreapta”, a spus că o va sfătui pe fiica sa, Marine Le Pen, să ceară despăgubiri pentru acest „afront”.

„Când o voi vedea pe Marine, o voi sfătui cu tărie să ceară de la Madonna sau, în orice caz, de la organizatorii turneului ei mondial, daune de un milion de dolari. Nu este deloc scump pentru această defăimare, pusă în serviciul mercantilismului cultural”, a spus Jean-Marie Le Pen.

Madonna va susţine două concerte în Franţa, în cadrul turneului mondial, la 14 iulie, pe Stade de France din Paris, şi la 21 august, la Nisa.
„Dacă va face acelaşi lucru în Franţa, o vom aştepta la cotitură”, a avertizat Marine Le Pen.

Marine Le Pen, candidata Frontului Naţional, a fost surpriza primului tur al alegerilor prezidenţiale din Franţa, la 22 aprilie 2012. Ea a obţinut aproximativ 19% din sufragii.
“Marine Le Pen a adus extrema-dreaptă din Franţa la un nivel pe care nu l-a mai atins niciodată până acum”, comenta AFP.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!