Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Un student la Medicină a murit în timp ce dona spermă

Publicat 09:46 | 23 iun. 2012 // Mapamond, Sănătate, Şi altele... // 2.422 vizualizări

A murit în timp ce dona… spermă!

Tribunalul din Wuhan, provincia chineză Hubei, a deschis recent un caz rar cu privire la moartea subită a unui student la Medicină, în timp ce dona spermă la banca specializată afiliată universităţii la care învăţa.

Zheng Gang, un student la Medicină în cadrul Universităţii de Ştiinţă şi Tehnică din Huazhong, a murit în timp ce dona, pentru a cincea oară, spermă la banca afiliată Universităţii, în luna februarie 2011, raportează publicaţia “Yangtze River Times”.

Tatăl studentului, Zheng Jinlong, a dat în judecată Universitatea pentru mai mult de 4 milioane de yuani (aprox 630.000 de dolari), ca daune morale.

Motivul morţii fiului acestuia a rămas în continuare neclar, deşi spitalul a spus că a fost un accident.

Tatăl a cerut în mai multe rânduri să se efectueze o autopsie, însă Universitatea a refuzat, deşi acesta are dovezi că fiul său era perfect sănătos, deţinând un set complet de analize realizat recent.

Conducerea Universităţii le-a propus soţiei decedatului şi tatălui acestuia o compensaţie de 14.000 de dolari ca ajutor umanitar şi că va scuti pe soţie, care şi ea este studentă la medicină, de taxele universitare.

Momentan, cele două tabere nu au ajuns la un consimţământ şi procesul este în continuare în desfăşurare.

Sursa: Apropo.ro

1 Comentariu

  1. R. spune:

    Sarmanul…. dar poate a reusit sa lase urmasi…

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!