Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Zboruri din Chişinău spre Italia: Roma, Milano, Verona, Veneția şi Bologna, cu “Air Moldova” şi “Moldavian Airlines”/“Carpatair”

Publicat 02:39 | 06 iun. 2012 // Radar, Republica Moldova, Social // 2.119 vizualizări

O ceremonie de lansare a curselor “Air Moldova” din Chișinău spre trei orașe italiene, Verona, Veneția și Bologna, a avut loc marţi, 5 iunie. 
Totodată, compania “Moldavian Airlines”, membră a grupului “Carpatair”, a lansat, la 4 iunie, zboruri directe din Chişinău spre Roma, Veneţia şi Milano (Bergamo).

Transportatorul aerian de stat “Air Moldova” a anunţat că va pune la dispoziția clienților bilete la prețuri mult mai reduse. Astfel, pe direcția Chișinău – Veneția, prețul unui bilet va porni de la 81 de euro, cu taxele aeroportuare incluse.

“Air Moldova” a semnat, la 26 mai, cu compania aeriana low-cost “Blue Air” un Acord de parteneriat privind operarea curselor low-cost spre 50 de destinații europene.

airport.md

Cu “Moldavian Airlines”, preţul biletelor pentru cele trei destinaţii porneşte de la 85 de euro, cu toate taxele incluse.
Şi în cazul acestei companii preţul s-a redus. “Moldavian Airlines” va efectua zboruri directe spre Roma, Veneţia şi Milano (Bergamo) de două ori pe săptămână, într-o primă etapă, cu aeronave “Boeing-737” şi “Fokker 100” (148 şi, respectiv, 105 locuri).

După ce Ministerul Transporturilor a liberalizat, la sfârșitul lunii martie 2012, serviciile aeriene cu Italia, Austria, Germania și România, mai multe companii aeriene din Republica Moldova au demarat lansarea curselor directe din Chișinău spre orașele principale ale Italiei.

“Datorită liberalizării serviciilor aeriene cu Italia, sporește concurența între companiile aeriene, care în rezultat oferă călătorilor prețuri reduse la bilete”, a menţionat ministrul Transporturilor, Anatol Şalaru, la ceremonia organizată de “Air Moldova”.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!