Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cutremurele şi Traian Băsescu. Nu trebuie deschisă şampania!

Publicat 07:18 | 07 Jul 2012 // Accente Info, Opinii, Racursiu, Radar // 1,438 vizualizări

La câteva ore după ce Parlamentul României a votat suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, în dimineaţa de 7 iulie, la orele 01:48, în Vrancea s-a produs un seism cu magnitudinea de 4,4 grade, conform Institutului Naţional pentru Fizica Pământului. A fost resimţit şi la Chişinău. 

Cutremurele sunt un semn elocvent, potrivit misticilor. Un semnal pentru oameni că lucrurile care par clare şi în ordine nu sunt aşa de fapt.

Cutremurul Geoană-Băsescu

La 6 decembrie 2009, în duminica alegerilor prezidenţiale în care competiţia pentru mandatul de preşedinte al României s-a dat între Traian Băsescu şi Mircea Geoană (PSD), în Vrancea s-a produs un cutremur de 3,9 grade pe scara Richter, la orele 20:15.

Seismul, urmat şi de trei replici de peste 2 grade, n-a fost resimţit la Bucureşti.

La acea oră, trei exit-poll-uri îl dădeau câştigător pe Mircea Geoană şi doar unul pe Traian Băsescu.

Mircea Geoană a crezut că este câştigător, sărea în sus de bucurie şi s-a grăbit să deschidă şampania.

Câteva ore mai târziu, numărătoarea paralelă a voturilor, iar ulterior şi cea oficială, l-au dat câştigător pe Traian Băsescu.

(Detalii: eleonora-lisnic.blogspot.com)

Nu trebuie deschisă şampania!

Să adăugăm şi elemente insolite subiectului, bune de discutat cu prietenii într-o zi de sâmbătă:

Pasionaţii de numerologie observă că seismul din această noapte este caracterizat prin mai mulţi de “4”, data naşterii lui Traian Băsescu (4 noiembrie 1951).

Magnitudinea seismului: 4.4
Ora României: 01:48 = 13 (1+3) = 4
UTC (ora universală coordonată): 22:48

Numerologii moderni, conform datelor de pe Internet, interpretează “4” ca un semnal de stabilitate, sprijin într-o situaţie concretă, conservarea unei stări.

Cutremurul s-a produs la 7 iulie = dublu 7. Interpretarea pentru „7” este arhicunoscută: minune, sprijin divin.

7+7=14=5 (transformare, evoluţie)
2012=5
7+7+2012=1 (lider, conducător, învingător, nou început)

Rămâne Traian Băsescu preşedinte? Dacă da, interpretările numerologice îl obligă să treacă printr-o transformare evolutivă.

Şi dacă Traian Băsescu va rămâne preşedinte al României, se va întâmpla pentru că are de dus la capăt o misiune.

Adică, s-ar putea să aibă dreptate un basarabean care şi-a împărtăşit viziunea mistică asupra evenimentelor.

Încă la 13 februarie 2009, basarabeanul scria că Traian Băsescu va câştiga al doilea mandat de preşedinte (lucru care s-a întâmplat la 6 decembrie 2009) şi că „Băsescu este însemnat de Dumnezeu să facă Unirea”.

Interpretarea din care citez a apărut la comentariile unui articol pe care-l semnam într-un cotidian din România. (Detalii: eleonora-lisnic.blogspot.com)

Un alt aspect interesant este că autorul comentariului spunea despre 2009 că este „anul de graţie” pentru Republica Moldova. Din nou, a avut dreptate: guvernarea comunistă de la Chişinău a pierdut peste câteva luni puterea.

La câţiva ani distanţă, mesajul din februarie 2009 al basarabeanului este de-a dreptul cutremurător:
„Epoca Voronin va apune definitiv la 5 aprilie 2009. Din acest moment, toate posibilităţile sunt deschise. Cred că 2009 va fi un an de graţie. (…) Băsescu este însemnat de Dumnezeu să facă Unirea. Şi o va face, fie acum, fie în al doilea mandat. Acesta este un semn de sus pentru Basarabia”.

Mesajul este inedit prin faptul că autorul, care semnează „Din Basarabia”, prezintă într-o manieră originală numele unor politicieni din România şi din Republica Moldova şi trasează o paralelă mistică între sensul anagramelor şi evenimente istorice de cotitură pentru destinul Basarabiei.

Comentariul, aşa cum a fost postat – în 2 părţi:

Din Basarabia
2009-02-13 16:33:31
Ura lor nu ne mai atinge

Există multe scule ale bolşevicilor. Ele se manifestă înca din 1990 prin ură, comentarii provocatoare, care ar urmări scopul dezbinării dintre fraţii români din Basarabia şi restul ţării. Ideile filoruse pe care le susţin sunt plasate nu numai pe platformele media din RM, ci şi din Romania. Din fericire, aceştia s-au împuţinat vizibil cu trecerea anilor. Realităţile din RM s-au schimbat fundamental. Dacă astăzi s-ar ivi un moment istoric potrivit, cred că RM s-ar uni cu România, iar stataliştii ar fi o minoritate la fel de insignifiantă ca şi în 1918. Epoca Voronin va apune definitiv la 5 aprilie 2009. Din acest moment, toate posibilităţile sunt deschise. Cred că 2009 va fi un an de graţie. Prin locul naşterii (Basarabi) şi prin numele de împărat (Traian), chiar şi prin prima silabă şi RĂDĂCINA numelui său (BAS – începutul numelui de BAS-ARABIA ), Băsescu este însemnat de Dumnezeu să facă Unirea. Şi o va face, fie acum, fie în al doilea mandat.

Din Basarabia

2009-02-13 16:51:06
Băsescu s-a născut cu misiunea de a face Unirea

Acesta este un semn de sus pentru Basarabia, tot aşa cum a fost un semn de sus când la începutul anilor 90 ni s-au dat doi conducători, al căror nume arată clar încotro se îndreaptă destinul Basarabiei – Snegur şi Sangheli (prim-ministru desemnat de Snegur peste noapte, printr-o decizie neînţeleasă şi neexplicată până acum. În preziua numirii, chiar seara, decizia sa era să-l desemneze pe liberalul Mircea Rusu. Dimineaţa gura sa a rostit în Parlament altceva: Andrei Sangheli). Sangheli e frate “geamăn” prin convingeri cu Snegur şi numai el putea pune în practică Acordul de aderare la CSI – ruseşte SNG – semnat de Snegur la Alma-Ata în 1991. Care e semnul? În ambele nume, consonantele de la început formează abrevierea rusească a CSI – SNG (vocalele nu se iau în considerare, potrivit lui Vlaicu Ionescu). “

Eleonora Lisnic
Elldor.Info

1 Comentariu

  1. basarabeancă says:

    Mdaaa…….interesant! “Curat murdar!” 🙂 treaba asta cu Sangheli – SNG (CSI)…hhhmmm.
    Nu am studiat numerologia, nici semnificaţia numelor, dar Traian Băsescu mi-a fost simpatic şi l-am respectat de la bun început. Va rămâne în inimile românilor oricum, dar dacă va înfăptui Unirea, va rămâne pe vecie în istoria românilor!

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!