Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Dialoghează cu sine însuşi de peste 20 de ani (video)

Publicat 14:59 | 20 iul. 2012 // Elldorscop, Şi altele... // 1.129 vizualizări

Dialogul cu sine însuşi al actorului şi regizorului Jeremiah McDonald

pixdaus.com

„Cred că voi dori să vorbesc cu mine însumi în viitor”, şi-a spus în 1992 un copil pe nume Jeremiah McDonald, înregistrând o casetă video cu anumite întrebări la care credea că va dori să afle un răspuns peste ani de zile.

A scris pe casetă „N-o privi până în viitor” şi a lăsat-o uitată până în 2012, când a împlinit 32 de ani.

Datorită unui montaj bine făcut, Jeremiah McDonald, astăzi actor şi regizor, a realizat un dialog dintre copilul de 12 ani şi adultul de 32 de ani, un fel de trecere din trecut în viitor sau viceversa.

Astfel Jeremiah-copilul trage cu ochiul în viitor. Iar Jeremiah-adultul se întoarce în trecut printr-o uşiţă tehnologică.

După ce se salută reciproc, copilul îl întreabă pe adult câţi ani are şi când află că are 32 de ani îi spune cu toată sinceritatea caracteristică celor mici: „Arăţi mai bătrân”.

La întrebarea despre soarta câinelui Molly „Mai trăieşte?”, primeşte un răspuns cinic: „Nu. Câinii nu trăiesc atât de mult”.

Mai departe, „bătrânul” Jeremiah i se confesează lui „Junior” că „viaţa de dinainte de Internet i s-a cam înceţoşat”.

Copilul nu pricepe despre ce este vorba, aşa că răspunsul pe care îl primeşte este: „Vei afla ce este peste câţiva ani. Îţi va ocupa complet viaţa şi vei petrece ore în şir într-o cameră, fixând un ecran”.

Confruntarea dintre cei doi se termină cu o dispută despre un serial TV, „Doctor Who”, care după 33 de ani continuă să aibă succes în Marea Britanie.

Acest video are mare succes pe YouTube şi a fost vizionat deja de peste 7 milioane de utilizatori:

Olga Pârău
Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!