Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Concurs Google: Logo-ul pentru Ziua Naţională a României

Publicat 13:58 | 13 sept. 2012 // Cultură, Elldorscop, România, Social // 2.299 vizualizări

Google a lansat „Doodle 4 Google”, o competiţie naţională prin care invită copiii să creeze un desen cu tema „România mea este…”, desenul câştigător urmând să apară pe pagina de start a motorului de căutare pe 1 decembrie, de Ziua Naţională a României, transmite Mediafax, citând un comunicat al organizatorilor concursului.

Concursul de creaţie se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani care urmează cursurile primare sau gimnaziale ale şcolilor din România.

Desenul marelui câştigător al concursului va apărea pe 1 decembrie 2012 pe pagina de start a Google România (Google.ro), pentru a fi admirat de milioane de români.

Micul artist va primi şi un premiu în valoare de 15.000 de lei, iar finaliştii, în număr de zece, vor fi premiaţi cu tablete.

De asemenea, şcolile din care provin primii cinci clasaţi în funcţie de voturi vor primi câte o bursă de tehnologie în valoare de 20.000 de lei.

Copiii pot fi înscrişi în concurs de către părinţi, învăţători sau profesori, respectând regula unui singur desen înscris pentru fiecare copil.

Desenele pot fi trimise prin poştă sau e-mail, alături de formularul de înscriere disponibil pe pagina google.ro/doodle4google.

Termenul-limită de trimitere a desenelor este 15 octombrie.

Într-o primă etapă, echipa Google România va selecta cele mai frumoase 250 de lucrări din cele înscrise în concurs.
Juriul concursului, format din personalităţi din domeniul artistic, media şi educaţie, va alege apoi cele mai reprezentative 30 desene.
Dintre acestea, primele 10 desene finaliste vor fi alese prin vot public pe site-ul Doodle 4 Google România, iar desenul ce va obţine cel mai mare punctaj din întregul concurs va deveni marele câştigător.

Votul publicului va putea fi exprimat online între 8 şi 27 noiembrie, pe site-ul www.google.ro/doodle4google.

Concursul se va desfăşura sub tutela Ministerului Educaţiei al României şi cu sprijinul TVR.

Elldor.Info

1 Comentariu

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!