Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cum să te îmbraci pentru un interviu de angajare (foto)

Publicat 16:39 | 13 oct. 2012 // Stil // 1.997 vizualizări

Foto: Eva.ro

Atunci când te pregăteşti pentru un interviu cel mai sigur este să adopţi un look clasic, simplu, fără prea multe accesorii, pentru a-i sugera angajatorului seriozitate.

Dacă vrei o imagine feminină, încearcă o fustă-creion până la genunchi cu o cămaşă sau o bluză simplă.

Sub nicio formă nu ai voie cu fuste scurte. Chiar dacă eşti tentată să crezi că o fustă scurtă te poate „ajuta”, mai ales dacă angajatorul cu care dai interviu este un bărbat, lucrurile nu stau chiar aşa.

Ideal este să alegi modele cât mai simple, în culori neutre, fără imprimeuri. Hainele tale nu trebuie să atragă atenţia, ci doar să te pună în evidenţă.

Foarte potrivite sunt ţinutele compuse din pantalon şi cămaşă. Iar pentru a mai îndulci look-ul, încearcă o cămaşă feminină, din mătase.
Însă, ai grijă să nu fie foarte transparentă sau cu un decolteu prea generos.

Rochiile sunt şi ele potrivite pentru astfel de situaţii. O rochie în culori calde, dar sobre, este mereu câştigătoare.

Accesoriile sunt şi ele foarte importante. Nu au ce căuta colierele foarte mari sau cerceii-candelabru. Însă, un ceas, o brăţară feminină sau un colier colorat îţi pot evidenţia latura creativă. Ai foarte mare grijă să porţi accesorii de calitate. Nu purta pantofi cu tocuri foarte înalte, vei avea un aer de vampă.

Make-up-ul trebuie să fie unul foarte natural. Fond de ten şi pudră (ca să nu apari cu un ten lucios, mai ales că în astfel de momente emoţiile sunt mai mari şi transpirăm), blush în obraji, rimel şi puţin gloss te vor face să arăţi foarte fresh şi sigură pe tine.

De asemenea, ar fi bine dacă ai avea părul prins într-un coc simplu sau o coadă de cal.

Sursa: Eva.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!