Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Drama frumoasei Charlize Theron: Tatăl, ucis de mama actriţei (video)

Publicat 18:17 | 04 oct. 2012 // Elldorscop, Radar, Vedete // 1.794 vizualizări

Frumoasa şi talentata actriţă americană de origine sud-africană Charlize Theron a trecut printr-o mare dramă la vârsta de 15 ani: în 1991, după ani de umilinţe şi violenţe, mama actriţei l-a împuşcat mortal pe tatăl acesteia, aflându-se în legitimă apărare.
Mama, Gerda Maritz, l-a omorât pe tatăl actriţei, Charles Theron, în casa lor din Benoni, în apropiere de Johannesburg, Africa de Sud.

Tragedia familiei Theron este relatată zilele acestea în presa internaţională după ce o nouă crimă a avut loc în aceeaşi casă – proprietarul vilei a fost torturat şi asasinat de o bandă de cinci răufăcători, potrivit poliţiei sud-africane.

Charlize Theron povestea într-un interviu despre violenţele domestice pe care ea şi mama ei le-au suportat de-a lungul anilor, în acea casă, din partea tatălui ei, care era alcoolic, potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Tatăl actriţei a tras câteva focuri de armă în faţa vilei, după o seară în care consumase mult alcool, iar apoi a bătut la uşa camerei fiicei sale, ameninţând-o: „În noaptea asta vă voi ucide pe amândouă cu pistolul”.

Actriţa a spus că mama ei a fost nevoită să-l împuşte pe Charles Theron, după ce acesta a tras câteva focuri de armă în uşa dormitorului ei.

Charlize Theron s-a născut la 7 august 1975, la Benoni, în Africa de Sud.
Tatăl ei, Charles Theron, era proprietarul unei companii de construcții, descendent al hughenoților din Franța.
Mama ei, Gerda Maritz, originară din Germania, a preluat afacerile soțului după decesul acestuia.

Charlize Theron are un premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004).

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!