Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Cafeneaua de pe strada Puşkin a luat foc din cauza unui scurtcircuit (foto)

Publicat 14:16 | 01 nov. 2012 // Radar, Republica Moldova, Social // 1.153 vizualizări

Foto: MAI

Incendiul din cafeneaua de pe strada Puşkin din după-amiaza zilei de 31 octombrie a fost provocat de un scurtcircuit în instalaţiile electrice, este concluzia prealabilă a anchetei, anunţată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Cazul este investigat în continuare de colaboratorii organelor de drept şi ai Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

Cafeneaua se afla într-o anexă a unui centru comercial. Suprafaţa afectată de incendiu a fost estimată la 200 de metri pătraţi. Nu există răniţi.

Noaptea trecută, salvatorii au demolat acoperişul şi carcasa localului, înlăturând astfel riscul prăbuşirii construcţiei.

Potrivit MAI, informaţia despre producerea incendiului a fost primită de serviciul 901 la orele 15:32, după care prima autospecială a ajuns la faţa locului la 15:37.
La lichidarea incendiului au fost implicate 8 autospeciale ale Serviciului Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale, care au reuşit să localizeze incendiul la orele 15:55.

Peste 100 de poliţişti din cadrul Serviciului Patrulă şi Santinelă SCUT şi Comisariatelor de Poliţie din sectoarele Centru, Râşcani şi Buiucani au format un cordon de protecţie, pentru a asigura ordinea publică şi a le permite pompierilor să-şi facă meseria.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!