Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Comisarul de Poliţie din Hâncești, Victor Moraru, a fost suspendat din funcție

Publicat 15:18 | 05 nov. 2012 // Justiţie, Republica Moldova, Social // 1.513 vizualizări

Update: Comisarul Victor Moraru este membru PLDM, potrivit surselor citate de Publika TV.

Ministerul Afacerilor Interne anunţă luni, 5 noiembrie, că l-a suspendat din funcţie pe Comisarul de Poliţie din Hâncești, colonelul Victor Moraru, şi a iniţiat o anchetă internă “pentru denigrarea imaginii Poliţiei”.

Victor Moraru a fost avansat relativ recent la gradul de colonel, în a doua jumătate a anului 2011 el fiind încă locotenent-colonel de Poliţie.

Victor Moraru

“În data de 3 noiembrie 2012, la Hânceşti, a avut loc un incident cu implicarea conducerii Comisariatului raional de Poliţie.
Aflându-se într-un local public, comisarul, împreună cu un coleg de-al său, au demonstrat un comportament agresiv, cu folosirea cuvintelor necenzurate.

La ora actuală, comisarul şi colegul său sunt suspendaţi din funcţie. Direcţia investigaţii şi securitate internă urmează să stabilească toate circumstanţele acestui caz privind comportamentul angajaţilor MAI, care contravine codului deontologic şi Legii cu privire la Poliţie”, informează MAI.

Ministerul Afacerilor Interne subliniază că a declarat “toleranţă zero faţă de angajaţii săi care încălcă legislaţia și Codul Deontologic al Polițistului”.

Elldor.Info

mai.md

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!