Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Rochii cu secret: Cum evită regina Angliei “efectul Marilyn Monroe”

Publicat 13:56 | 06 nov. 2012 // Elldorscop, Stil // 2.193 vizualizări

Hepta/Daily Mail

Pentru a evita “efectul Marilyn Monroe”, cu fusta ridicată de curentul de la o gură de aerisire a metroului, croitoresele reginei Elisabeta a II-a cos mici greutăţi în tivul rochiilor.

Dezvăluirea este făcută de Angela Kelly, o asistentă a suveranei britanice, în cartea sa “Dressing the Queen: The Jubilee Wardrobe”, lansată recent, informează AFP, citată de Agerpres.

“Regina trebuie să participe la o mulţime de evenimente, dintre care o bună parte au loc afară, unde o mică pală de vânt ar putea-o pune în situaţii stânjenitoare.
“În cazul în care credeam că există vreun risc, se întâmpla să coasem discret mici greutăţi în tivul rochiilor”, scrie autoarea cărţii.

Cititorii mai pot afla cum croitoresele palatului regal au confecţionat două rochii de culoarea piersicii pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra, fără să ştie că una va fi folosită de un cascador, dublura reginei, care a sărit cu paraşuta alături de James Bond.

Cartea mai dezvăluie că regina are grijă să transmită mesaje diplomatice cu ajutorul ţinutelor sale.
De exemplu, s-a îmbrăcat în verde în timpul vizitei istorice în Irlanda de Nord din luna mai 2011, iar în timpul unei vizite în Canada, în 2010, le-a solicitat femeilor din comunitatea indigenă Mi’kmaq să-i brodeze perle pe una din ţinute.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!