Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Spirală MISA: „Planeta Pământ e într-o situaţie dramatică”

Publicat 13:46 | 10 nov. 2012 // România // 1.139 vizualizări

realitatea.net

Peste 1.000 de persoane participă sâmbătă, 10 noiembrie, în Bucureşti, la o „spirală” organizată de MISA pe un câmp de la marginea sectorului 5, pe câmpul de lângă strada N. D. Cocea, dincolo de Prelungirea Ferentari.

Acţiuni similare au loc, potrivit organizatorilor, în mai multe oraşe din România, informează Realitatea TV.

Yoghinii din Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) s-au adunat la ora 10:00. La „spirală” au venit şi mulţi oameni din afara Bucureştiului, în zonă fiind parcate zeci de maşini cu numere de Giurgiu, Dâmboviţa, Iaşi, Suceava, Alba, Maramureş sau înmatriculate în Bulgaria.

Participanţilor li s-a recomandat ca în ziua evenimentului, până la terminarea acestuia, să nu mănânce nimic şi să bea doar apă.

Până la ora 12:00, participanţii au intrat în şirurile zodiacale şi au format spirala, conform programului „spiritual” făcut cunoscut de către MISA.
În intervalul 12:00 – 13:45, a a avut loc „meditaţia în Spirală Yang, urmată de inducţia stării de Eliberare spirituală prin Miracol divin”, iar la final va fi o „rugă colectivă”, potrivit organizatorilor.

Reprezentanţii MISA au precizat că acţiunea este organizată pentru a ajuta la depăşirea „stării grave în care se află la ora actuală umanitatea şi planeta Pământ”.

Apelul pentru participarea la eveniment a fost lansat la începutul săptămânii, inclusiv printr-un mesaj de la liderul MISA, Gregorian Bivolaru: „Dragii mei, dată fiind starea în mod evident dramatică în care a ajuns actualmente planeta Pământ, atât datorită păcatelor, cât şi datorită fărădelegilor şi a greşelilor grave ce au fost şi sunt făptuite, am fost inspirat să realizăm cu toţii, (…), un apel colectiv gen rugă, ce va fi sincer, umil şi plin de credinţă în Dumnezeu. Acest apel gen rugă va fi realizat de noi toţi la unison.”.

Bivolaru este judecat în România pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori. Deşi pe numele lui exista o interdicţie de a părăsi ţara, Bivolaru a ieşit din România, fiind reţinut la Malmo, în Suedia. Ulterior, el a obţinut statut de azilant. Până de curând, despre Bivolaru se ştia că s-ar afla în Suedia, unde a primit azil politic. La 25 mai, însă, reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţie Române (IGPR) au declarat că liderul MISA nu se mai află în Suedia.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!