Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Victor Şelin l-a dat în judecată pe Marian Lupu

Publicat 13:17 | 02 nov. 2012 // Politică, Republica Moldova // 920 vizualizări

Victor Şelin, om de afaceri şi preşedinte al Partidului Social Democrat (PSD), formaţiune extraparlamentară, a depus vineri, 2 noiembrie, o cerere de chemare în judecată a lui Marian Lupu, preşedintele Parlamentului, după ce i-a fost anulat permisul de acces la şedinţele plenare ale Parlamentului.

Victor Şelin a apărut lângă deputaţii comunişti la şedinţele plenare ale Parlamentului Republicii Moldova din toamna curentă, fiind prezentat în calitate de observator.

Partidul condus de Victor Şelin declară într-un comunicat de presă:
“Conform argumentelor lui Marian Lupu, permisul a fost anulat pe motivul încălcării art. 100 alin. 2 din Regulamentul Parlamentului şi anume – ”a păstra liniştea în sală, fără a interveni cu comentarii sau declaraţii”.

În acest sens, ţinem să menţionăm că Victor Şelin, preşedintele PSD, nu a făcut nici o acţiune de aprobare sau dezaprobare în sala de şedinţe a Parlamentului, precum şi nu a încurcat şedinţelor, păstrând liniştea în sală; astfel neîncălcând al. 2 al art. 100 din Regulamentul Parlamentului.

Declaraţiile publice făcute de Marian Lupu, precum că drept argument de anulare a permisului a constituit expunerea declaraţiei comune a liderului PSD Victor Şelin împreună cu deputatul Vladimir Voronin în timpul pauzei anunţate în Parlament şi care a avut loc în afara sălii de şedinţe nu au suport juridic.”.

Elldor.Info

1 Comentariu

  1. mihai spune:

    Victor Selin este cel mai mare dusman a statului nostru. O face el pe patriotul acestei tari, insa in realitate dumnealui ii este pina in cot de tara asta. Marian Lupu nu a incalcat nimic, a actionat strict confomr legii, si bine a facut ca ia interzis accesul acestui mascarici in parlament. In genere trebuia de luat o decizie prin care lui Selin sa-i fie interzis sa se aproprie de parlament la o distanta de 100 metri.

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!