Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Astrologii şi numerologii despre 21.12.2012

Publicat 06:29 | 16 dec. 2012 // Elldorscop, Radar, Şi altele... // 2.448 vizualizări

Lumea-PamantulCei care pretind că intrepretează calendarul mayaşilor s-au împărţiţi în două tabere: unii spun că la 21 decembrie 2012 se va produce o schimbare energetică a lumii în care trăim, iar ceilalţi se pregătesc pentru “sfârşitul lumii” în rezultatul unui cataclism.

Savanţii infirmă că Pământul ar fi ameninţat de vreun meteorit, de vreo planetă necunoscută sau de inversarea polilor magnetici şi susţin că, în plus, calendarul Maya nici nu se termină la 21.12.2012, această dată fiind calculată în mod greşit.

Bisericile creştine au respins categoric teoria “apocalipsei mayaşe”, reamintindu-ne ce spune Însuşi Dumnezeu, Mântuitorul Iisus Hristos despre sfârşitul lumii, precum şi profeţiile din Apocalipsa Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan, ultima scriere din Noul Testament.

La rândul lor, o bună parte dintre astrologi, numerologi, alţi practicanţi ai metafizicii şi ezotericii susţin versiunea unei schimbări în plan spiritual-energetic la 21.12.2012.

„Oameni care au trăit fără hrană sufletească se vor chinui în lumea ce începe după 21 decembrie 2012”

NumerologiaNu se sfârşeşte lumea fizică, dar se vor schimba principiile după care va funcţiona – de această părere sunt şi doi astrologi din România, Zoltan Vereş şi Alexandru Nicolici, care au comentat pentru Provincianews.ro temerile şi aşteptările legate de 21 decembrie 2012.

Opinia astrologului Zoltan Vereş este următoarea:
„După cum ne-a demonstrat istoria lumii şi natura de-a lungul a sute de ani, orice este posibil. Cuvântul «apocalipsă» provine din greacă şi înseamnă revelaţie, în traducere, nu înseamnă sfârşitul lumii. Înseamnă o cunoaştere mai profundă şi revelarea unor secrete esenţiale. (…)
Din moment ce spaniolii au distrus mare parte din moştenirea culturii mayaşilor, nu avem aproape deloc documente despre previziunile mayaşilor legat de această perioadă.
Tot ceea ce se ştie este că vestitul calendar mayaş se încheie cu ultima zi a lui, 21 decembrie 2012.
Sfârşitul lumii, ca şi concluzie, este o presupunere tipic umană şi holywoodiană de o ignoranţă maximă.
Puţini îşi pun problema că s-ar putea ca din acel moment să existe o percepţie total diferită asupra timpului şi a ceea ce cunoaştem per ansamblu.
Argumentaţiile referitoare la sfârşitul lumii sau orice alte transformări care vor apărea sunt la fel de utile şi practice ca şi tentativa de a demonstra existenţa unei raţiuni superioare, cum ar fi Dumnezeu.
Fiecare crede ce vrea, speculează cum vrea, şi când vine momentul vom afla cu toţii răspunsurile.”.

Iată şi explicaţia astrologului Alexandru Nicolici:
“«Lumea Veche» se va încheia, dar tot atunci va începe «Lumea Nouă», o lume despre care Andre Malreaux spunea că: «Va fi spirituală (religioasă) sau nu va fi deloc!».
Nu se termină lumea, doar se schimbă regulile, iar cei ce le vor respecta se vor descurca foarte bine. Cei care vor rămâne ancoraţi în regulamentul vechi vor constata că multe lucruri sau metode nu mai produc acelaşi efect şi, bineînţeles, nu vor înţelege ce se întâmplă. (…)
Profeţiile Maya au fost create în urma cu mult timp şi au fost suficient de exacte încât să conţină avertismente cu privire la invazia spaniolilor, care a pus capăt Imperiului Maya.
Calendarul Maya se va termina în 21 decembrie 2012, la ora 13:11, ora României, în momentul Solstiţiului de Iarnă din 2012, adică la intrarea Soarelui în zodia Capricornului.
Acest moment marchează un final de ciclu evolutiv, finalul unui An Cosmic (sau Anul lui Platon), care are o durată de 25.920 de ani tereştri. (…)
«Lumea veche» este expresia maximă a ceea ce poate oferi cunoaşterea materială, fizică. «Lumea Nouă» este cea în care, pe lângă fizic, intră în joc cu drepturi egale, sufletul şi spiritul.
Sunt mulţi oameni care au trăit şi probabil vor continua să trăiască fără hrană sufletească. Ei sunt cei care se vor chinui în lumea ce va începe după 21 decembrie 2012.
Esenţa Lumii Noi este simplă: pune suflet în tot ce faci şi trăieşte lumea prin percepțiile sufletului nu ale raţiunii.
În rest, Apocalipsa, trei zile de întuneric, răsucirea polilor magnetici, cutremure, cataclisme şi alte asemenea nenorociri sunt pure invenţii ale unor minţi cu prea multă imaginaţie.”.

„Se vor confrunta forţele Binelui şi Răului la 11:11 UTC pe 21.12.12”

Provincianews.ro prezintă şi o interpretare numerologică a zilei de 21.12.2012:
“În numerologie fiecare număr are o literă asociată. De asemenea, fiecare număr are propriul set distinct de sensuri, emoţii, gen, religie şi/sau semnificaţie astrologică.

Data 12-21-12 prevede, A-B-B-A-A-B. Când se ia în considerare faptul că limba ebraică este citită de la dreapta la stânga, de această dată ar fi citită BA ABBA. Traducerea din ebraică pentru “BA ABBA” este „Tatăl vine”!

21.12.2012, Ora Universală 11:11 se vor CONFRUNTA forţele Binelui şi Răului

O altă revelaţie ŞOCANTĂ este momentul ŞTIINŢIFIC al alinierii Soarelui nostru cu Calea Lactee. Acesta va avea loc în 21.12.2012 la 11:11 pm Ora Universală.

Numărul ’11’ este numărul UTILIZAT în magie sau vrăjitorie. 11 e un număr MAGIC care are capacitatea să SCHIMBE energia.
11 îl reprezintă pe Uranus. 11 este, de asemenea, numărul de RĂZBOI în lupta cu elementul demonic.

Numărul “12” îl reprezintă pe “Omul spânzuraţilor”, cel care e ATÂRNAT în lume fără a face parte din ea.

Numărul “21” simbolizează CONSTRUIREA unei lumi mai bune (Apocalipsa).

Astfel, la 11:11 UTC pe 21.12.12, există o confruntare.”

Elldor.Info

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!