Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Dăruieşte şi tu! Cadoul de Crăciun, aşteptat la toate oficiile poştale

Publicat 05:00 | 23 dec. 2012 // Radar, Republica Moldova, Social // 1.003 vizualizări

Jucarii-pom-Craciun-ilustrata„Un cadou – o mie de zâmbete” este genericul campaniei de colectare a cadourilor pentru copiii din familiile nevoiașe din Republica Moldova, desfășurată în perioada 20 decembrie 2012 – 10 ianuarie 2013 de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei şi Întreprinderea de Stat „Poșta Moldovei”.

Campania este parte a acțiunilor desfășurate în cadrul Platformei Civice de promovare și implementare pe larg a coeziunii sociale în Republica Moldova.

Directorul “Poștei Moldovei”, Ștefan Munteanu, a precizat că darurile, “împachetate și frumos ambalate”, pot fi duse la orice oficiu poștal din Republica Moldova.

Cadourile colectate vor fi stocate de către angajații poștali și apoi repartizate în localităţi, din 11 ianuarie 2013, conform listelor oferite de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei.

Valentina Buliga, ministrul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei, a făcut un apel către toți oamenii de bună credință să participe la această campanie și să vină cu donații sub formă de jucării, rechizite școlare, hăinuțe pentru copiii din familii defavorizate.

Elldor.Info

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!