Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Lecţie despre bani în 5 licee din Chişinău

Publicat 19:54 | 11 dec. 2012 // Republica Moldova, Social // 1.076 vizualizări
edu.md

edu.md

O lecţie de educație financiară se va desfăşura concomitent în cinci licee din Chişinău, miercuri, 12 decembrie, de la ora 12:00.

Acţiunea face parte dintr-o campanie socială iniţiată de Academia de business pentru copii şi adolescenţi „Prospera”, iar primii care vor beneficia de lecţia inedită vor fi elevii din clasele a V-a şi a VI-a de la „M. Eliade”, „Literarum”, „I. Creangă”, „N. Gogol” şi „D. Cantemir”.

Ulterior, asemenea lecţii vor fi organizate în mai multe şcoli din Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor campaniei, „scopul acestei acțiuni este de a-i familiariza pe adolescenți cu necesităţile de bază ale oamenilor, de a le explica din ce este format bugetul familiei, de a-i învăţa să respecte nevoile fiecărui membru al familiei, să aprecieze munca părinților şi să afle cum pot să contribuie la formarea bugetului familial de pe băncile şcolii”.

În cadrul acestei lecţii publice, profesorii din cadrul Academiei „Prospera” vor realiza un sondaj pentru a determina nivelul de cultură financiară și atitudinea copiilor față de bani. Rezultatele studiului vor fi făcute publice în ianuarie 2013.

Elldor.Info

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!