Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Calendarul tunsorilor 12-31 ianuarie. Ziua potrivită pentru frizerie

Publicat 05:57 | 12 ian. 2013 // Şi altele... // 1.317 vizualizări

Calendarul-tunsorilor12 ianuarie
Anulează-ţi mai bine vizita la salon. Rişti să te întorci acasă cu dureri de cap și indispoziţie provocată de noua coafură.
13 ianuarie
Cel mai bine ar fi să nu-ţi scurtezi părul astăzi, pentru că acest lucru poate duce la boală – creşterea tensiunii, dureri de cap, stări de nelinişte şi teamă.
14 ianuarie
Chiar dacă se vor găsi oameni care să te convingă să mergi astăzi la salon, spune-le un „nu” hotărât. Dacă-ţi tai părul, rişti să-ţi tai şi calea spre succes.
15 ianuarie
Vizita la un salon de coafură va avea efecte benefice pentru aspectul tău exterior, dar şi pentru situaţia financiară. Tunsoarea făcută astăzi va atrage în viaţa ta bogăţia şi abundenţa.
16 ianuarie
Nu este tocmai cea mai bună zi pentru o vizită la frizerie: îţi pot apărea diverse boli sau dificultăți în unele domenii ale vieții.
17 ianuarie
Zi nefavorabilă pentru o tunsoare. Scurtarea părului îţi taie oportunităţile în carieră şi în viaţa personală.
18 ianuarie
Nu sunt prea multe şanse ca tunsoarea făcută astăzi să te avantajeze şi să obţii imaginea pe care ţi-o doreşti.
19 ianuarie
Tunsoarea făcută astăzi îţi va deteriora părul. După, rişti să pierzi mai multe fire ca de obicei, iar vârfurile să se despice.
20 ianuarie
După tunsoarea din această zi părul va deveni mai subțire. În schimb, va crește încet și coafura îşi va menţine forma pentru un timp mai îndelungat.
E posibil să ţi se schimbe şi culoarea părului – va deveni un pic mai întunecată.
21 ianuarie
Astăzi sunt recomandate tratamentele pentru păr. Încearcă o mască din comerţ sau remedii populare. Poţi vizita şi un salon de înfrumusețare pentru asemenea proceduri sau te poţi programa pentru un curs de tratament.
22 ianuarie
O zi nerecomandată pentru tunsoare. Tăierea părului îţi poate diminua energia şi afecta sănătatea. Mai bine treci pe la un magazin de cosmetice naturale şi cumpără-ţi o mască pentru păr sau prepară-ţi acasă o mască din produse naturale.
23 ianuarie
Este un moment prielnic pentru o vizită la salonul de coafură. Simţul artistic nu te va da de sminteală. Vei fi în măsură să-ţi inventezi o imagine nouă, dar şi să i-o explici în mod clar stilistului.
24 ianuarie
O zi excelentă pentru o vizită la frizerie: tunsoarea făcută astăzi va atrage sănătate și longevitate.
25 ianuarie
Nu este o zi bună pentru tunsoare, rişti să-ţi afectezi sănătatea.
26 ianuarie
Ziua nu este potrivită pentru tăierea şi vopsirea părului. Aşteaptă o perioadă mai favorabilă.
27 ianuarie
Potrivit credinţelor orientale, tunsoarea de astăzi poate atrage energii negative (duhuri rele) care-ţi pot afecta sănătatea și bunăstarea. Amână schimbarea pentru o altă zi.
28 ianuarie
Până şi cel mai talentat frizer va fi pus în dificultate şi nu va avea priceperea să-ţi realizeze coafura dorită. Rişti să-ţi cheltuieşti banii pentru un rezultat nu prea bun.
29 ianuarie
De la experimente ar trebui să te abţii. Te poţi coafa în modul obişnuit şi-ţi poţi scurta uşor părul, pentru a-ţi corecta tunsoarea.
30 ianuarie
Nu este o zi recomandată pentru frizerie. În schimb, îţi poţi cumpăra accesorii pentru păr şi-ţi poţi face o mască sau o infuzie din ierburi pentru prevenirea sau tratarea vârfurilor despicate.
31 ianuarie
După tunsoarea de astăzi părul îţi va creşte mai repede, va deveni mai des şi va căpăta volum. Dar sunt nerecomandate permanentul şi vopsirea. Pe de altă parte, o coafură sofisticată realizată în această zi va rezista mai puţin timp ca de obicei.

Traducere şi adaptare după Rambler.ru. Recomandările ţin cont de faza Lunii, calendarele lunar şi solar, astrogramă etc.

Primele 11 zile ale lunii ianuarie 2013

 

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!