Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Calendarul tunsorilor – ianuarie 2013. Ziua potrivită pentru a merge la frizerie

Publicat 18:42 | 05 ian. 2013 // Şi altele... // 1.364 vizualizări

Luna-noua-calendarul-tunsorilor1 ianuarie
Nu conta pe succes. În această zi rişti să-ţi strici părul.
2 ianuarie
Astăzi poţi merge la salon cu orice idee, pentru că frizerul va înţelege exact ce-ţi doreşti. Evită, însă, modificările cardinale.
3 ianuarie
Coafura din această zi nu va trece neobservată. Noua ta imagine va fi admirată de cei din jur.
4 ianuarie
Tunsoarea îţi va modifica în bine aspectul exterior şi vei atrage succesul.
5 ianuarie
Mai bine să nu-ţi scurtezi părul, pentru că te poţi alege cu o creştere a tensiunii arteriale, dureri de cap, stări de nelinişte şi teamă.
6 ianuarie
Nu este recomandat să-ţi tai părul, pentru că rişti să-ţi tai norocul. Mai bine fortifică-ţi părul cu o mască.
7 ianuarie
N-ar trebui să faci ceva cu părul astăzi, lasă-i o pauză. Este o zi nefavorabilă pentru permanent şi îndreptarea părului. Dacă este posibil, nu folosi nici uscătorul de păr.
8 ianuarie
O zi potrivită pentru frizerie. Tunsoarea îţi va aduce schimbări în bine atât ca aspect exterior, cât şi în viaţă. În lunile următoare, vei avea schimbări benefice în viața personală și în carieră.
9 ianuarie
Astăzi vor fi deosebit de eficiente măştile pentru păr. Alege-le pe cele cu ingrediente naturale.
10 ianuarie
Tunsoarea din această zi îţi va îmbunătăţi nu doar aspectul fizic, ci şi lumea spirituală. Îţi va spori intuiţia şi ţi se va ascuţi mintea.
11 ianuarie
O zi nefavorabilă pentru tunsoare, te poţi îmbolnăvi după tăierea părului.
12 ianuarie
Anulează-ţi mai bine vizita la salon. Rişti să te întorci acasă cu dureri de cap și indispoziţie provocată de noua coafură.
13 ianuarie
Cel mai bine ar fi să nu-ţi scurtezi părul astăzi, pentru că acest lucru poate duce la boală – creşterea tensiunii, dureri de cap, stări de nelinişte şi teamă.
14 ianuarie
Chiar dacă se vor găsi oameni care să te convingă să mergi astăzi la salon, spune-le un „nu” hotărât. Dacă-ţi tai părul, rişti să-ţi tai şi calea spre succes.
15 ianuarie
Vizita la un salon de coafură va avea efecte benefice pentru aspectul tău exterior, dar şi pentru situaţia financiară. Tunsoarea făcută astăzi va atrage în viaţa ta bogăţia şi abundenţa.
16 ianuarie
Nu este tocmai cea mai bună zi pentru o vizită la frizerie: îţi pot apărea diverse boli sau dificultăți în unele domenii ale vieții.
17 ianuarie
Zi nefavorabilă pentru o tunsoare. Scurtarea părului îţi taie oportunităţile în carieră şi în viaţa personală.
18 ianuarie
Nu sunt prea multe şanse ca tunsoarea făcută astăzi să te avantajeze şi să obţii imaginea pe care ţi-o doreşti.
19 ianuarie
Tunsoarea făcută astăzi îţi va deteriora părul. După, rişti să pierzi mai multe fire ca de obicei, iar vârfurile să se despice.
20 ianuarie
După tunsoarea din această zi părul va deveni mai subțire. În schimb, va crește încet și coafura îşi va menţine forma pentru un timp mai îndelungat.
E posibil să ţi se schimbe şi culoarea părului – va deveni un pic mai întunecată.
21 ianuarie
Astăzi sunt recomandate tratamentele pentru păr. Încearcă o mască din comerţ sau remedii populare. Poţi vizita şi un salon de înfrumusețare pentru asemenea proceduri sau te poţi programa pentru un curs de tratament.
22 ianuarie
O zi nerecomandată pentru tunsoare. Tăierea părului îţi poate diminua energia şi afecta sănătatea. Mai bine treci pe la un magazin de cosmetice naturale şi cumpără-ţi o mască pentru păr sau prepară-ţi acasă o mască din produse naturale.
23 ianuarie
Este un moment prielnic pentru o vizită la salonul de coafură. Simţul artistic nu te va da de sminteală. Vei fi în măsură să-ţi inventezi o imagine nouă, dar şi să i-o explici în mod clar stilistului.
24 ianuarie
O zi excelentă pentru o vizită la frizerie: tunsoarea făcută astăzi va atrage sănătate și longevitate.
25 ianuarie
Nu este o zi bună pentru tunsoare, rişti să-ţi afectezi sănătatea.
26 ianuarie
Ziua nu este potrivită pentru tăierea şi vopsirea părului. Aşteaptă o perioadă mai favorabilă.
27 ianuarie
Potrivit credinţelor orientale, tunsoarea de astăzi poate atrage energii negative (duhuri rele) care-ţi pot afecta sănătatea și bunăstarea. Amână schimbarea pentru o altă zi.
28 ianuarie
Până şi cel mai talentat frizer va fi pus în dificultate şi nu va avea priceperea să-ţi realizeze coafura dorită. Rişti să-ţi cheltuieşti banii pentru un rezultat nu prea bun.
29 ianuarie
De la experimente ar trebui să te abţii. Te poţi coafa în modul obişnuit şi-ţi poţi scurta uşor părul, pentru a-ţi corecta tunsoarea.
30 ianuarie
Nu este o zi recomandată pentru frizerie. În schimb, îţi poţi cumpăra accesorii pentru păr şi-ţi poţi face o mască sau o infuzie din ierburi pentru prevenirea sau tratarea vârfurilor despicate.
31 ianuarie
După tunsoarea de astăzi părul îţi va creşte mai repede, va deveni mai des şi va căpăta volum. Dar sunt nerecomandate permanentul şi vopsirea. Pe de altă parte, o coafură sofisticată realizată în această zi va rezista mai puţin timp ca de obicei.

Traducere şi adaptare după Rambler.ru. Recomandările ţin cont de faza Lunii, calendarele lunar şi solar, astrogramă etc.

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!