Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Doi bărbaţi au simţit „prin ce trec femeile” (video)

Publicat 00:08 | 24 ian. 2013 // Elldorscop, Şi altele... // 1.101 vizualizări
descopera.ro

descopera.ro

Dennis Storm şi Valerio Zeno, gazdele unei emisiuni olandeze intitulate „Cobaii”, sunt renumiţi pentru controversele iscate de proiectele lor. În 2011, cei doi temerari au scăpat ca prin urechile acului de un proces după ce au mâncat bucăţi din trupurile lor în direct, la televizor.

Acum, cei doi au revenit cu un proiect inedit: în cadrul emisiunii difuzate pe 14 ianuarie, Storm şi Zeno au fost voluntari într-un experiment ce simula durerile asociate naşterii pe care le cunosc majoritatea mamelor din lume.
Pentru a înţelege ceea ce a fost supranumit „cea mai cumplită durere din lume”, cei doi prezentatori au acceptat să le fie aplicaţi câţiva electrozi pe abdomen, astfel încât să aibă experienţa contracţiilor.
Iată clipul ce surprinde ineditul experiment (simularea contracţiilor începe la minutul 4:30):

Deşi cei doi păreau amuzaţi la începutul experimentului, la scurt timp după ce acesta a debutat durerea cumplită i-a făcut să strângă din dinţi, pernele din jurul lor şi chiar unul pe celălalt. Bărbaţii nu au trecut prin actul final al naşterii (ce pare imposibil de simulat, cel puţin în prezent).
Prezentatorii au declarat că experienţa a fost o veritabilă „tortură”, unul dintre ei afirmând că nu crede că ar fi o idee bună ca soţia lui să treacă prin aceeaşi durere.

Sursa: Descopera.ro, cu referire la Time.com

 

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!