Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

10 moduri prin care Facebook îţi strică relaţia

Publicat 06:19 | 13 feb. 2013 // Elldorscop, Şi altele... // 1.598 vizualizări

Baiat-fata-computer-laptop

1. Statusul de relaţie
De aici începe totul. Cunoşti un băiat de puţină vreme, aţi ieşit la câteva întâlniri şi aţi petrecut două weekend-uri împreună. Toate bune şi frumoase până la întrebarea: „Ne schimbăm statusul pe Facebook că suntem într-o relaţie?”. Problemele apar atunci când unul dintre voi nu vrea să facă publică relaţia pe care o aveţi. Şi aşa încep să apară semnele de întrebare, nesiguranţa etc.
Înainte de a face „pasul cel mare” şi a anunţa pe Facebook că, într-adevăr, sunteţi împreună, aşteaptă un timp până ce relaţia voastră devine destul de solidă încât să nu vă pese de un simplu status afişat pe un site de socializare.

2. Fotografii vechi
Se presupune că deja sunteţi prieteni şi pe Facebook, aşa că ştie deja ce poze ai postate. Discuţii pot apărea de la poze vechi, făcute înainte de a vă cunoaşte sau înainte de a deveni un cuplu.

3. Etichetare greşită
Problemele apar în momentul în care unul dintre voi a urcat în cont poze în care apăreţi împreună şi nu s-a dat „tag” cum trebuie. El se poate supăra că etichetezi prea multe poze cu el, iar tu te poţi enerva că nu îţi place cum arăţi în pozele postate de el. Oricum, ca regulă generală, niciodată să nu te etichetezi doar tu într-o poză în care apari cu el – poate să creadă că-ţi este ruşine cu el sau că vrei să-l ascunzi.

4. Lipsa de afecţiune online
Femeilor le place să primească semne de afecţiune de la iubiţii lor, asta e clar. Nu ai de ce să te superi dacă el nu te bagă în seama prea mult pe Facebook. Important este ceea ce se întâmplă în faţa monitorului, nu câte like-uri îţi dă.

5. Fostul tău
Tot trecutul tău poate fi accesat pe Facebook, dacă accepţi să detaliezi acest aspect, bineînţeles. Toate acestea pot fi foarte uşor şterse, poze, statusuri, comentarii.

6. Fosta lui
Ai putea crede că vrei să ştii cu cine a mai fost el înaintea ta, dar în realitate chiar nu vrei aşa ceva. Poate câteva dintre ele se află încă în lista lui de prieteni, îi postează diverse pe profil, îi comentează la diverse poze şi tot aşa. Înainte de a face o criză de gelozie, ia acest lucru ca pe un avantaj. Nu te comporta ca o iubită posesivă, ci bucură-te că el e acum al tău. Asta nu înseamnă că nu trebuie să studiezi „duşmanul” cu atenţie.

7. Gelozie
Fiecare persoană cât de cât atrăgătoare are cel puţin un admirator pe Facebook, este inevitabil. Acest lucru este valabil pentru amândoi. Dacă iubitul tău arată bine şi vezi cum aceleaşi şi aceleaşi domnişoare apreciază absolut tot ce el postează pe Facebook, gândeşte-te că şi tu îi ai pe admiratorii tăi. Probleme încep să apară în momentul în care el le stimulează cumva pe aceste „fane”.

8. Mesajele tale
Întotdeauna, dar întotdeauna apasă „log out” când ieşi de pe Facebook. Daca eşti acasă la el şi te loghezi în cont, e posibil să uiţi pagina deschisă. În acest fel, mesajele tale pot fi citite, intenţionat sau din greşeală. Chiar dacă ştii că nu ai niciun mesaj care să provoace suspiciuni, nu poţi şti ce i s-ar putea părea suspect.

9. Mesajele lui
Aici, ca şi la punctul 8, intervine în primul rând problema încrederii. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să nu citeşti mesajele de pe Facebook, chiar dacă ai ocazia. Orice cuvânt poate fi interpretat, orice semn întors pe toate părţile, fără un motiv solid. Dacă ai ocazia, nu le citi.

10. Activitatea
De ceva timp, noile îmbunătăţiri făcute la Facebook îţi permit să vezi absolut tot ce fac prietenii tăi, ce poze plac, ce videoclipuri, unde comentează etc. De la a arunca un ochi întâmplător în colţul de sus din dreapta monitorului până la o adevărată obsesie demnă de un detectiv particular e un singur pas. E normal ca oamenii să interacţioneze cu prietenii lor şi în mediul virtual. Important însă este şi cum o fac. E ok să te uiţi la poza la care a comentat iubitul tău, dar nu îi urmări absolut orice mişcare pe care o face pe Facebook.

Sursa: Femina.ro

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!