Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

Frumoasa blondă ucisă de iubitul ei de „Ziua Îndrăgostiţilor” (foto)

Publicat 08:05 | 15 feb. 2013 // Mapamond, Radar, Şi altele..., Vedete // 2.876 vizualizări

Oscar-Pistorius-Reeva-Steenkamp-1Reeva Steenkamp, în vârstă de 30 de ani, fotomodel sud-african şi prezentatoare TV, a fost împuşcată mortal de iubitul ei, atletul paralimpic Oscar Pistorius, în dimineaţa de 14 februarie, în locuinţa lui din Pretoria.
Reeva Steenkamp a apărut pe coperta revistei FHM şi a fost imaginea cosmeticelor Avon în Africa de Sud.

La 13 februarie, Reeva Steenkamp postase pe Twitter următorul mesaj: “Ce aţi pregătit pentru iubirea voastră, pentru mâine?”.

Iniţial, presa sud-africană a lansat ipoteza unui accident, dar poliţia l-a inculpat pe atlet, stabilindu-se că vecinii au auzit strigăte până la împuşcături şi că au existat anterior dispute familiale raportate de la locuinţa sportivului.
Reeva-Steenkamp-7Reeva Steenkamp, care a decedat pe loc, a fost împuşcată în cap şi în braţ cu patru gloanţe, dintr-un pistol cu calibrul 9 mm, înregistrat pe numele lui Pistorius şi găsit în locuinţa acestuia.

Oscar Pistorius va compărea, vineri, 15 februarie, în faţa unui tribunal din Pretoria. Atletul are ambele picioare amputate şi aleargă cu două proteze de carbon în formă de lamă.
Sportivul a intrat în istoria atletismului mondial, fiind primul atlet paralimpic participant la JO, în vara anului 2012, la Londra.

Reeva-Steenkamp-2Reeva-Steenkamp-4

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!