Elldor.Info

Agenţie de presă şi ziar online

„Nici o zi fără tine” de Pact – o piesă inspirată de o bancnotă de 100 de euro (videolyrics)

Publicat 17:00 | 12 feb. 2013 // Elldorscop, Radar, Vedete // 1.175 vizualizări

PactFormaţia românească Pact by Leo Iorga & Adi Ordean şi-a lansat la 11 februarie single-ul „Nici o zi fără tine”, printr-un videolyrics, evenimentul fiind prezentat ca o avanpremieră a unui album.

Trupa Pact a fost înfiinţată acum patru luni, ca „o înţelegere între doi prieteni vechi care pleacă după ani şi ani din nou împreună la drum”, potrivit lui Adrian Ordean, compozitorul şi textierul single-ului. Solistul Leo Iorga este prietenul şi partenerul de scenă de peste 25 de ani al lui Adrian Ordean.

Adrian Ordean a povestit cum a compus piesa:
”Prima dată mi-a venit în minte titlul. Eram într-o dimineaţă la studioul meu de înregistrări, a bătut cineva la uşă… era un artist care înregistrase cu o seară înainte şi venise să plătească spaţiul de imprimare. Mi-a dat o bancnotă de 100 euro pe care am lăsat-o între butoane pe mixer, mai apoi am acoperit-o cu tot felul de hârtii, aşa că am uitat de ea.
Seara, înainte să închid am încercat să fac puţină ordine, când…de sub hârtii a apărut „suta” uitată acolo de dimineaţă. A picat atât de bine, încât am încercat să mă gândesc cum ar fi ca la fiecare sfârşit de zi să am norocul ăsta…
Atunci, fluturând bancnota prin faţa ochilor, mi-am promis: „Nici o zi fără tine”… după care viaţa s-a scurs mai departe”.
Adrian Ordean este citat cu această istorioară într-un comunicat semnat de impresarul trupei, Florenţa Marin.

Pact by Leo Iorga & Adi Ordean – „Nici o zi fără tine”
Muzica/text: Adrian Ordean
Leo Iorga – vocal
Adi Ordean – chitară
Dan Stesco Polymoog – claviaturi
Marian Lake Mihăilescu – bass
Cristi Iorga – tobe
Alex Ardelean – chitară

Elldor.Info

Comentarea e interzisă

Subscribe to our RSS Feed! Follow us on Facebook! Follow us on Twitter! Visit our LinkedIn Profile!